Menu Premium
Loading...

De week van Gamekings: JJ praat je bij

13/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week op de Gamekings-redactie! Naar goed gebruik houdt JJ de trouwe Gamekings-kijkers op de hoogte van wat er zoal komen gaat. De week is wat rumoerig begonnen. Waar op de maandag en dinsdag al een tweetal stagiaires aan het ziektebed gekluisterd waren, daar kregen even later ook JJ en Koos te maken met koorts en andere fysieke ongemakken. Niettemin dendert de Gamekings-trein keihard door en zijn de heren gewoon op de redactie aanwezig om toffe items te maken. Zo staat er weer een interview op je te wachten. Deze zal de Gamescom-coverage van een slotstuk voorzien. JJ heeft namelijk twee prominente leden van het ontwikkelteam van Destiny 2 mogen interviewen. De populariteit van de game viert nog altijd hoogtij en dit interview biedt de nodige verdieping.

De Gamekings-trein dendert door!

Zoals JJ in dit item aangeeft, wordt het naarmate het najaar dichterbij komt steeds drukker. Dit heeft vooral te maken met de velen gamereleases. Het grote aantal items dat dagelijks op de website verschijnt zal zodoende allerminst slinken. Niettemin wordt het ook steeds lastiger om af te wegen wat interessant is. Immers, een overload aan content is niet wat je wil. De maand september staat voor een deel in het teken van de grote voetbalgames. Je zag eerder al een let’s play waarin JJ genadeloos werd afgeslacht. De Gamekings-veteraan kijkt uit naar de jaarlijkse clash tussen FIFA en PES. Ook heb je al een toffe let’s play van Quake Champions gezien waarin Skate zijn frustraties niet onder stoelen of banken steekt.

Verder gaat Koos de Apple Keynote van een bespreking en oordeel voorzien. De Apple-fanaat heeft op zijn Twitch-kanaal al zijn enthousiasme kunnen botvieren en gaat op Gamekings.tv dieper in op de materie. Uiteraard staat er nog veel meer te wachten op jullie. Benieuwd? Check nu JJ in deze ‘De week van Gamekings: JJ praat je bij!’

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord