Menu Premium
Loading...

De World of Warcraft characters van Steven & Kevin

15/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om te kijken wie er betere World of Warcraft characters heeft. Wie speelt meer: Steven of toch juist Kevin? Het antwoord is jullie waarschijnlijk al bekend. Ben je ook zo benieuwd wat Kevin en Steven allemaal op hun account hebben staan, van geweldige Transmog sets tot bijzondere items die niet meer verkrijgbaar zijn? Er zullen natuurlijk altijd weer nostalgische verhalen bij zitten dus voor een goed potje WoW gelul en gezeik zit je bij Gamekings aan het juiste adres.

Transmog Fanaten

Wat al gelijk duidelijk is vanaf het begin is dat beide heren Transmog fanaten zijn. Voor de mensen die niet weten wat dit inhoudt, even een korte uitleg over Transmog; als je een item krijgt dat er lelijk uitziet, heb je de mogelijkheid om het uiterlijk van dat item te veranderen naar dat van een ander item dat er wel mooi uitziet. Zoals al eerder vermeld zijn beide heren dol op Transmoggen; Steven heeft zelfs hele tabbladen gesorteerd met Transmog sets op kleur voor de juiste specialisatie van al zijn classes.

Sappige nostalgie

Het mooie van zulk soort vergelijkingen met elkaar is altijd de verhalen die achter hun characters zitten. Waar de een goeie herinneringen heeft aan bijvoorbeeld zijn of haar rogue heeft de andere weer geweldige verhalen over zijn warrior. Ook deze keer komen deze verhalen weer naar boven. Steven speelt natuurlijk al wat langer en wat serieuzer dan Kevin en dat kan je ook wel zien aan de character list van Steven. Waar Steven een stuk of 4 level 110 characters tot zijn beschikking heeft, heeft Kevin er maar 1 a 2.

Deze week staat in het teken van World of Warcraft. De nieuwste expansion Battle for Azeroth kwam uit op 14 augustus. Daarom zal er elke dag een item over World of Warcraft online komen. Met aankomende vrijdag de in-depth review van Battle for Azeroth.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch