Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over loot boxes en Rick and Morty

13/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vrijdag is weer hier. Na alle drukte rondom Firstlook Festival zijn we bij Gamekings wel even toe aan een rustig weekend. Toch zullen sommige redactieleden hier nog even op moeten wachten. Dit weekend staan er immers nieuwe opnames van het achttiende seizoen van Gamekings op het programma. Treuren doen we echter niet. Het was de afgelopen paar keer een gezellige boel in het Generator Hostel te Amsterdam. Voordat we het weekend in gaan, droppen we naar goed gebruik een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Ditmaal zijn JJ en Jelle aangeschoven om het nieuws van afgelopen week door te nemen! Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over loot boxes en Rick and Morty!

Weer rumoer rondom loot boxes

Deze Einde van de Week Vrijdag wordt afgetrapt met een opmerkelijk gerucht. Microsoft schijnt geïnteresseerd te zijn in de studio achter PlayerUnknown’s Battleground. JJ en Jelle zijn verrast door het gerucht, maar zien tegelijkertijd waar Microsoft vandaan komt met de interesse. Hierna schakelen de heren door na het rumoer rondom loot boxes in games. Eerder maakten we al een wat korter item over deze kwestie. Onterecht of niet, maar de community heeft het voor elkaar gekregen een unlimited resource aan loot boxes te vergaren.

Uiteraard blijft het hier niet bij. Jelle en JJ discussiëren erop los in deze Einde van de Week Vrijdag over loot boxes en Rick and Morty!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch