Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over loot boxes en Rick and Morty

Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Jelle Kunst
13/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vrijdag is weer hier. Na alle drukte rondom Firstlook Festival zijn we bij Gamekings wel even toe aan een rustig weekend. Toch zullen sommige redactieleden hier nog even op moeten wachten. Dit weekend staan er immers nieuwe opnames van het achttiende seizoen van Gamekings op het programma. Treuren doen we echter niet. Het was de afgelopen paar keer een gezellige boel in het Generator Hostel te Amsterdam. Voordat we het weekend in gaan, droppen we naar goed gebruik een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Ditmaal zijn JJ en Jelle aangeschoven om het nieuws van afgelopen week door te nemen! Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over loot boxes en Rick and Morty!

Weer rumoer rondom loot boxes

Deze Einde van de Week Vrijdag wordt afgetrapt met een opmerkelijk gerucht. Microsoft schijnt geïnteresseerd te zijn in de studio achter PlayerUnknown’s Battleground. JJ en Jelle zijn verrast door het gerucht, maar zien tegelijkertijd waar Microsoft vandaan komt met de interesse. Hierna schakelen de heren door na het rumoer rondom loot boxes in games. Eerder maakten we al een wat korter item over deze kwestie. Onterecht of niet, maar de community heeft het voor elkaar gekregen een unlimited resource aan loot boxes te vergaren.

Uiteraard blijft het hier niet bij. Jelle en JJ discussiëren erop los in deze Einde van de Week Vrijdag over loot boxes en Rick and Morty!

Loading...
 • Michael3002

  jj als ik jou was zou ik rick en morty gewoon kijken

 • Ghrane

  Ik vind dat de lootboxes in Shadow of War er gewoon niet in hadden moeten zitten, want zoals Jelle al zei, het is vaak nutteloos.
  Ik ben nu op een punt in de game, waar als ik de Marian (Ingame gratis currency) gebruik om een Silver lootbox te kopen, dat ik gear krijg die ik direct sloop want ik heb er geen hol aan.
  Ik gebruik die lootboxes dus al niet meer, dat geld blijft nu maar opstapelen bij mij.

  Daarnaast vind ik het super ranzig en smerig dat ik op een bepaald moment 500 gratis Gold currency kreeg en ik werd verplicht om dat direct uit te geven, want dan zie je ineens wat voor een kwaliteiten een lootbox, die echt geld kost, wel zou kunnen bevatten en je de game wat makkelijker zou kunnen maken. Dit vind ik persoonlijk echt te smerig voor woorden want dit is een poging tot aanzetten om echt geld te investeren terwijl de game zelf al 60 euro kost, er ook op meerdere plekken gesmeekt word om een seasonpass te kopen.
  Sorry, maar dan ga je met nutteloze Lootboxes bij mij te ver en al helemaal dat dit in een Singleplayer game gebeurt. Ik weet dat er Online onderdelen in zitten en dan kunnen die lootboxes jou ook nog eens helpen door een Legendary Captain te geven en die online in te zetten tegen spelers die geen geld gebruiken, dan is dat nog eens Pay 2 Win ook nog.

  De gameplay en graphics zijn er geweldig uit en ik heb veel plezier van de game, maar de lootboxes zijn een schande, een vieze smerige truc, op pleuren met je vieze vingers WB.

 • optimuspecs

  Je bent toch een idioot als je denkt dat je Pubg niet gaat spelen, omdat het een Microsoft game zou zijn?! Ik heb nog niemand gehoord die Minecraft niet speelt omdat het en ip van Microsoft is.

  Ik denk niet dat Pubg te koop is. Ik zou het wel grappig vinden als Micorosoft de ip koopt en dan de game multiplat uitbrengt. Maar dan ook op de ps4, switch, Android, ios, etc.

  Bij Forza koop je alles met in-game-geld. En je krijgt tijdens het spelen heel veel geld om te kopen. Is wat anders dan games die echt geld vragen voor loot boxes en dan ook met pay to win.

  Zelfs denk ik dat het heel goed is dat developers met loot boxes komen als het om cosmetische itms gaat. Ontwikkelaars moeten ook betaald worden. De verwende gamers willen goedkope game, 2e hands games, games doorverkopen, games sharen en dan mogen games geen loot boxen of cosmetische micro transactions hebben? Kijk maar even goed in de spiegel zou ik zeggen.

  • Emiel van Daele

   Alles is te koop.
   PUBG is huge. MSFT zou er heel erg slim aan doen.
   Ze zoeken een IP. Ze hebben het geld. De game is enorm populair. Zon beetje de hele top van Xbox speelt deze game. Ze praten over niks anders. Het zou mij niets verbazen als dit gerucht waar is.
   Stel je voor; Minecraft EN PUBG in je portfolio. Overigens zie ik de game dan alsnog naar de andere flatformen komen. Net als bij Minecraft. Xbox zou gek zijn als ze dat niet deden. En speelt mooi in op hun crossflatform play anywhere filosofie.

   • Kid MMXV

    Een grote reden voor het aankopen van Mojang was een belastingtechnische voordeel. Winsten die grote Amerikaanse bedrijven in het buitenland maken worden als het geld terug naar Amerika gaat met vennootschapsbelasting belast. Aankoop van een bedrijf geldt als investering; wat je boekhoudkundig volledig kunt verrekenen.
    Ik heb geen idee of Bluehole studios, wat in Korea zit ook goedkoop aangekocht kan worden.

    https://www.onmsft.com/news/5-tech-companies-including-microsoft-hold-500-billion-cash-offshore

  • A F C A

   Micro transactions blijft gewoon de grootste onzin zijn en dan nog die gasten die kleine kinderen lokken met hun cosmetische item onzin om nog meer geld uit je te gaan zuigen.

   • optimuspecs

    Ik ken genoeg volwassen gamers die honderden euros stoppen in micro transacties. Zolang het om cosmetische items gaat is er niks mis mee. Ik vind game sharen de grootste onzin ooit, maar dat blijkt ook heel populair te zijn bij gamers. Developers krijgen hiervoor letterljk de helft van de inkomsten.

 • MrBackFx

  Rayman 2 en 3 waren super vet naar mijn mening haha maar natuurlijk heb ik liever Beyond Good And Evil 2 . Speel de eerste elke jaar nog een keer uit, omdat ik het echt een van mijn toppers vind. Leuk item mannen en fijn weekend!

 • rio_ull

  Lawbreakers:
  http://steamcharts.com/app/350280#48h
  Dit is wel een beetje kut voor de developers, zo slecht ziet de game er ook weer niet uit.
  Betekend dit ook dat er niet veel meer dan 7500 exemplaren verkocht zijn? (onlangs was de game zelfs free2play voor een weekend) Als het piek aantal dan maar 7500 is.. :/ Of is 99% pirated?

  • Bloempjes

   Tijdens dat gratis weekend heb ik ook even gespeeld en ben er toen op afgeknapt. Ik ging er met goede moed in, maar de map was constant een soort test doos, de karakters vond ik maar vaag, de gameplay en damage to kill voelde niet lekker en de ‘loot boxes’ zaten vol zinloze zooi. Als ik zo rondkijk dan speel ik liever Titanfall, Battlefield of Overwatch.

   • rio_ull

    Oke, dat is een duidelijk verhaal. Ik las ook dat meerdere mensen patch 1.4 gigantisch k-*-* vinden (zelfde als vroeger met CS1.4). Dan snap ik wel dat je de game volledig links laat liggen.

 • Bloempjes

  Het argument dat je met je portemonnee kan stemmen gaat niet op. Het is bekend dat 99% van de mensen niet of nauwelijks geïnteresseerd is in micro transacties e.d. maar dat de 1% (whales) er idiote bedragen instoppen. Verhoudingsgewijs is dat dus al een verloren zaak.

 • Nephilim1977

  Jelle’s verhaal over gewoon ergens liedjes te gaan spelen doet me denken aan een docu die ik heb over over Kazuki Tomokawa 😀

  Zit ook zo’n mooi stukje in waar ie gewoon ergens gaat zitten op straat en gaat spelen.
  https://www.youtube.com/watch?v=eFm4qR-y4Ho

  Al deed ie het wel voor geld 😀

 • Dayshiro Eustatius

  ik denk dat the last airbender de beste cartoon is die ik ooit heb gezien

 • Jeroen Bosch

  Jelle, wat ben je toch een mooie kerel en wat luister ik graag naar dit soort discussies/onderwerpen/stellingen zoals; Wat zou je doen met oneindig veel geld?’

 • OuweLul

  Volgens mij doet die gast van MySpace dat Jelle, die reist de wereld rond en schiet foto’s. Relaxt hoor.

 • Andi

  Als je ook maar enige ervaring hebt met depressie zou je nooit zulke uitspraken doen als Jelle. Of je nu geld hebt of niet dat maakt geen reet uit! Beetje respectloos om te doen alsof mensen zelf de controle hebben en zelf bepalen of ze depressief worden.

 • Kid MMXV

  Bij Shadow of War kun je pas het echte einde halen als je heel lang grind en speciale orks leaders hebt. Dit proces is echt uitgerekt en duurt veel te lang. Of je kunt lootboxes kopen om het echte einde te zien. Wordt hierdoor te aantrekkelijk gemaakt om geld uit te geven.

  • Jaapie18

   Krijg je wel nog een normaal einde, voor die echte einde , als je niet veel grind. En is de game nog een beetje speelbaar zonder lootboxes?

 • Pascal Tettero

  rijke mensen kopen domme auto’s, een groot huis met een zwembad.. zou ik ook niet gelukkig van worden.
  ik zou liever dieren die in kleine kooitjes zitten helpen zoals in dierentuinen en asiels, mensen helpen die geen eten hebben en andere dingen.

  • FGras

   Ga jij maar diertjes helpen.

   • Rick James Sanchez

    Jij bent ook een dier.

  • IkDraagRibBroeken

   Jammer dat het wnf en green peace geen eene moer te vertellen hebben in andere landen… de wereld is toch al verrot door grote politieke machts spelletjes van multi nationals(grote bedrijven) die overal geld aan willen verdienen en dan heb ik het niet eens is over de stropers, of bedrijven die belastingontduiken zoals apple etc etc…

   • BassieB

    Green Peace maakt meer kapot dan het goed doet anno 2017…..

 • spoofghost

  Cheaters moet je opknopen en dood knuppelen 😀

 • FGras

  Komt er nog eens een filmkings? Ik mis de tips van alternatieve films die ik anders zou missen.

 • Portalhopper
 • Steez977

  Edge is wel een beetje “elitair”soms maar wel kwaliteit. Al jaren trouwe subscriber. Erg tof dat je als abonnee ook andere covers krijgt dan die in de winkel.

  PS PickleRiiiiiiiickkkkk!!

 • Joost

  Sorry Jelle, maar ik geloof er geen zak van; je hoeft echt geen zakken met geld te hebben om af en toe wat vrijwilligerswerk te doen. Ik zou het geld investeren in projecten en onderzoek waarvan ik hoop dat ze, even heel simpel gezegd, de mensheid vooruit helpen.En dan hopen dat dit genoeg r.o.i. oplevert om een bootje te kopen en de rest van mijn leven de wereld te verkennen.

  En als we het dan toch over miserabele rijke mensen hebben en cartoons: BoJack Horseman – bij tijden poignant as fuck – dus als je zoekt naar een ontzettend goed geschreven emotionele rollercoaster met een traan en een lach, die de zware onderwerpen niet vermijdt, dan is BoJack Horseman zeker een kijkje waard (in het nieuwe seizoen zijn depressie, dementie en de positie van vrouwen in de samenleving leidende thema’s).

 • Nexxje

  Loot boxes in single player games is PURE nonsense. Het is een quality of “gaminglife” ding , niets meer.

  Lootboxes in multiplayer kunnen wee kanten op :
  de manier zoals blizzard doet bij Overwatch en het zijn dan skins en andere cosmetic stuff
  OF
  pay to win zoals in Forza motorsport 7 waar je je auto sneller maakt voor multiplayer.
  Die laatste moeten ze met wortel en tak uitroeien. nuken. afschieten. uitmoorden. de strot afsnijden etc. etc. etc.
  Je speelt toch een multiplayer game en je wordt er steeeds beter en beter in en dan win je meer potjes…. Je koopt toch geen mega-hyper-turbocharger voor je auto of een auto-aim-lock-on-en-doe-over9000damage-gun om dan te winnen. Ik bedoel WTF.

  Cheaters. moeten ze met wortel en tak uitroeien. nuken. afschieten. uitmoorden. de strot afsnijden etc. etc. etc.. ja ik heb dit ge”copy-paste”
  Een straf is bijvoorbeeld : je mag 1 maand niet meer online gamen.

 • Gerrit-Jan de Jonge

  Deze jongeman mag een IP ban van mij

  • Dr. Shitcakes

   Da’s een beetje sexistisch, die assumptie van je ?

  • heeft ie gehad

   • IkDraagRibBroeken

    Boris, hij gebruikt de tor-browser of de gratis vpn functie in de opera browser, tevens zijn er nog mee browsers en software om dit doen (gratis om van ip te veranderen) vandaar dat het niet werkt!

    Nu leest onze man die erg vervelend dit ook, dus nu weten we het Zeker.

    • ja snap ik, maar hij moet steeds een nieuw account aanmaken. Is ook weer niet heel veel werk maar toch…

     • IkDraagRibBroeken

      Idd je hebt gelijk het is gewoon erg vervelend !

     • XXXXXXXXXX10

      Bannen werkt niet, Borisieboris! Groetjes van Skatemasterbanner.

     • Nexxje

      Ik zou wel graag willen zien ( of eigenlijk niet zien ) dat alle comments van die gast verwijderd worden. Er staan er nog een kleine 50 ofzo.

 • MrBackFx

  Cheaters zijn nooit zo leuk. Ik denk dat de straf moet zijn zoals vele games al doen. Eerst een dag een ban dan een week dan 2 weken of iets in die richten en als ze het dan nog doen geef je ze een maand en dan een ip ban.

 • Gerrit-Jan de Jonge

  Klaar nu

 • IkDraagRibBroeken

  Tijd om de politie spoet lijn te bellen en dat ze deze gebruiker en deze site gaan bekijken nu !
  Vanavond nog.

  • Frank Van Doorn

   Ik ben het frank van doorn ik ben die spammer ik ben die stalker

 • Dennis_020

  Geef die zwakzinnige zo snel mogelijk een ban.

  • Frank Van Doorn

   Ik ben het maar de enige echte frank van door

  • Nephilim1977

   Werkt niet. Mensen zoals hij/zij hebben te veel tijd voor handen (lees: hebben geen leven) dat ze om bezig te blijven steeds weer nieuwe accounts blijven aanmaken om onder zo’n ban uit te komen. Ze hebben letterlijk geen andere noemenswaardige zaken of mensen die hen een gevoel van waarde geven, dus gaan ze trollen op het internet om toch een beetje ‘power’ te voelen.
   Zielige personen eigenlijk. And in case you are an alias for the troll… Having fun? (if not disregard the last comment)

 • Frank Van Doorn

  Jtjtyjjy

 • Frank Van Doorn

  BArsntnta

 • Frank Van Doorn

  ANtwnttwn

 • Frank Van Doorn

  Gantwwtj

 • Frank Van Doorn

  ANfngwmtw

 • Frank Van Doorn

  A f gasmg

 • Frank Van Doorn

  Wfnwtnw

 • Frank Van Doorn

  W gnfqnrq

 • Frank Van Doorn

  F faabf

 • Frank Van Doorn

  WBrtwnwtn

 • Frank Van Doorn

  Amgsmgw

 • Frank Van Doorn

  WGa ggan

 • Frank Van Doorn

  A g ga

 • Frank Van Doorn

  NAggangna

 • Frank Van Doorn

  WNtnwtgwn

 • Frank Van Doorn

  NFwnfwgwn

 • Frank Van Doorn

  A G gafna

 • Frank Van Doorn

  FAfafwn

 • Frank Van Doorn

  WNgngwwgn

 • Frank Van Doorn

  Fnntaf

 • Frank Van Doorn

  ANfqrnrqj

 • Frank Van Doorn

  NAgnfnqg

 • Frank Van Doorn

  FAnwwnt

 • Frank Van Doorn

  qwe

 • Frank Van Doorn

  Svrhqjtq

 • Frank Van Doorn

  NTntgmw

 • Frank Van Doorn

  ARhqtntnq

 • Frank Van Doorn

  Btntwtn

 • Frank Van Doorn

  Nngqwnf

 • Frank Van Doorn

  VDafnqnf

 • Frank Van Doorn

  GAfnagan

 • Frank Van Doorn

  Fnfnnfa

 • Frank Van Doorn

  Bbffb

 • Frank Van Doorn

  BRqbqfqfn

 • Frank Van Doorn

  Fn

 • Frank Van Doorn

  Qttjqwtjtmw

 • Frank Van Doorn

  FBqqbfrnq

 • Frank Van Doorn

  BFqfnqfnq

 • Frank Van Doorn

  BDafnqanf

 • Frank Van Doorn

  ANfntqtwn

 • Frank Van Doorn

  NAneyney

 • Frank Van Doorn

  Btwnm

 • Frank Van Doorn

  Rhwtjwtn

 • Frank Van Doorn

  BQfrbqwbt

 • Frank Van Doorn

  Canattnw

 • Frank Van Doorn

  WNfnqfqtj

 • Frank Van Doorn

  TNatmaaym

 • Frank Van Doorn

  Tnfnwgnw

 • Frank Van Doorn

  Ntwfnwwgm

 • Frank Van Doorn

  Bdqbqtnwgnga

 • Frank Van Doorn

  Nfanaftna

 • Frank Van Doorn

  G aatnwnt

 • Frank Van Doorn

  F Anfanga

 • Frank Van Doorn

  NFnfa

 • Frank Van Doorn

  NAffnap

 • Frank Van Doorn

  TNwmgegwn

 • Frank Van Doorn

  Llkkk

 • Frank Van Doorn

  Jqhtsntsg

 • Frank Van Doorn

  EHmntwwtn

 • Frank Van Doorn

  WFnnfqtqj

 • Frank Van Doorn

  Wjqrjtqmgs

 • Frank Van Doorn

  NWtjtwtjw

 • Frank Van Doorn

  QTbntwnt

 • Frank Van Doorn

  Bertan

 • Frank Van Doorn

  Fanfarntwj

 • Frank Van Doorn

  ANtnqttwj

 • Frank Van Doorn

  ATnqthqtj

 • Frank Van Doorn

  HRqtqnqtj

 • Frank Van Doorn

  TNqrbqtwn

 • Frank Van Doorn

  ANGqntnqt

 • Frank Van Doorn

  WNTwnttantan

 • Frank Van Doorn

  WTNwntntq

 • Frank Van Doorn

  Agsntnw

 • Frank Van Doorn

  NTwtjwtwj

 • Frank Van Doorn

  Parhnttantjq

 • Frank Van Doorn

  NAtnafsgm

 • Frank Van Doorn

  ATntantan

 • Frank Van Doorn

  ANfngafna

 • Frank Van Doorn

  Mtsnywm

 • Frank Van Doorn

  WNTtwnjwt

 • Frank Van Doorn

  RQhrqjtqh

 • Frank Van Doorn

  WNtjtwtwj

 • Frank Van Doorn

  NTwnfwwth

 • Frank Van Doorn

  NWtnytjw

 • Frank Van Doorn

  NTatnntwwjt

 • Frank Van Doorn

  Qhhj

 • Frank Van Doorn

  WTnnwtntw

 • Frank Van Doorn

  FNfnwfnw

 • Frank Van Doorn

  RNQbrrqb

 • Frank Van Doorn

  RHqqhrqj

 • Frank Van Doorn

  BQrqtnnqg

 • Frank Van Doorn

  Tntnwttwj

 • Frank Van Doorn

  BAratnjrq

 • Frank Van Doorn

  TWjtjqrqjtqj

 • Frank Van Doorn

  Pmwtjtqrjqqrj

 • Frank Van Doorn

  Wtjtqjtwj

 • Frank Van Doorn

  Aafg

 • Frank Van Doorn

  AFbtqbhtqwjt

 • Frank Van Doorn

  Pran

 • Frank Van Doorn

  rrnqrnqb

 • Frank Van Doorn

  RHqrqhrhqqrj

 • Frank Van Doorn

  Rrrhrhhrrh

 • Frank Van Doorn

  NWtnwtwtjwtj

 • Frank Van Doorn

  WTjjwtjwtjwyk

 • Frank Van Doorn

  Fwbfbrqfanqtj

 • Frank Van Doorn

  JQttjqrjq

 • Frank Van Doorn

  TJQJttjweyk

 • Frank Van Doorn

  Nwnwwjtw

 • Frank Van Doorn

  TNwwjtjtw

 • Frank Van Doorn

  NGwgwnwngnfw

 • Frank Van Doorn

  Rhrrjqjqt

 • Frank Van Doorn

  Qrjtqrjq

 • Frank Van Doorn

  RHQqt

 • Frank Van Doorn

  ANffnnfantw

 • Frank Van Doorn

  ANffnfannfa

 • Frank Van Doorn

  RQhqrhqrhjtq

 • Frank Van Doorn

  TQj

 • Frank Van Doorn

  NTwntrwjj

 • Frank Van Doorn

  NTwtnwnwt

 • Frank Van Doorn

  WNTTnjqt

 • Frank Van Doorn

  TWnntwtnwtwn

 • Frank Van Doorn

  HQHQtqjtqjt

 • Frank Van Doorn

  RQbnfqqtnqtb

 • Frank Van Doorn

  ARbbrqrbqtqn

 • Frank Van Doorn

  FQnfnqrqnwntwntwt

 • Frank Van Doorn

  TNatwnqtnjqr

 • Frank Van Doorn

  BQrnqttwjwtt

 • Frank Van Doorn

  Ik ben de spammer/ stalker

 • Frank Van Doorn

  Ik ben zeer ontevreden over gamekings

 • Frank Van Doorn

  Unban me asjeblieft ik ben een streamer net als
  Jullie

 • Frank Van Doorn

  Skate en koos maken graag andere kapot

 • Frank Van Doorn

  Ik blijf spammen tot gamekings zich gaat verbeteren

 • Frank Van Doorn

  Unban mij nu please

 • Frank Van Doorn

  Ik geef toe gamekings is alles voor mij

 • Frank Van Doorn

  Maar koos is de slechtste aanwinst ooit

 • Pro Skate

  @disqus_5MSkAGbx1l:disqus Cocaine is a hell of a drug.

 • IkDraagRibBroeken

  Toch grappig! Je lijkt helemaal geen rekening te houden met de grammatica, spelling en interpunctie van de Nederlandse taal die is vereist om frank van doorn te kunnen kopiëren in zijn gedrag.

  Frank zou dit op zijn eigen manier doen!

  Mocht je het pardoes toch zijn, dan heb je me echt op het verkeerde been gezet.
  Verder kan de politie nog hier wel wat mee als je dit live begint te doen… dan bel ik zelf wel een x onverwachts op.

 • Nephilim1977

  Die McDonalds saus schijn je gewoon in Amerika in toko’s te kunnen kopen.
  McD heeft overigens die saus in geselecteerde McD’s voor ‘1 dag’ in gelimiteerde hoeveelheden opnieuw uitgebracht. Het filmpje was dus van die ene dag. Schijnen zelfs riots over te zijn geweest ondanks dat het compleet onzinnig/onnodig is.

 • Reill

  Jelle hoe kun je zo standvastig zeggen dat het niet nodig is als je nog maar nauwelijks iets van de game hebt gezien? De meeste mensen die zeggen dat het zonder lootboxes een ongelofelijke grind is zeggen dat dat pas bij 4e act naar voren komt. Ik hoop dus dat jullie het spel uitspelen voordat de review komt 🙂

  • RomeoNovember

   Bij de 4e act(Shadow Wars) moet je een aantal(25) challenges halen, die steeds moeilijker worden. Hier heb je steeds hoger gelevelde orcs voor nodig en die kan je dus zelf rekruteren of lootboxes voor kopen waar er in zitten. Ik heb het zelf gehaald zonder lootboxes te kopen en het is inderdaad een beetje een grind, maar absoluut niet zo erg als sommige mensen over laten komen. Ik heb 8 uur erover gedaan, ik las reacties van mensen die het over 20 uur hadden zonder lootboxes, maar dan weet ik niet wat die persoon aan het doen geweest is.

 • Plaph

  Rick and morty is voor dikke autisten die zichzelf slim vinden omdat ze een referentie snappen uit een oude scifi film.

  • BassieB

   Dan zal ik maar niet zeggen dat ik heb genoten van de episode Lawnmower dog……

  • Nephilim1977

   Nee dat is Family Guy.

  • Rick James Sanchez

   Of omdat het diepere concepten heeft dan bijna alles wat op tv te vinden is.

 • Scare

  Eens, Rick and Morty is geweldig!

 • René

  Goede EVDWV dit. Jelle en JJ vormen een goede combi. Soms wil Jelle nog wel eens naar oeverloos gezwets neigen – wat overigens best aardig om naar te luisteren kan zijn – maar met JJ erbij stijgt hij naar grote hoogten ?

 • “DE MENSHEID IS KUT” – J. Kunst ^^

 • Thystro

  Waar kan ik een Rick And Morty T shirt kopen? (Wel beetje knappe kwaliteit, geen RedBubble onzin please)

  En ja ik weet dat het op First Look kon maar daar kon ik jammer genoeg niet bij zijn.

  https://uploads.disquscdn.com/images/7190b56cccad8b0d72f1bd953e25390602e7302f17069327416e8f6a1ac7091e.png

  • Ghrane

   Large.nl

   • BassieB

    Holy Fck! Gewoon vergeten dat Large bestond! Vroeger had ik hun magazine xD

  • Frank

   Ik heb mijne gewoon van ebay. Gast uit Engeland verkocht verschillende… voor €13,75 kwam ie bij mij door de bus.

 • XXXXXXXXXX10

  Rick and Morty advertentie, as payed by Netflix

 • Lecter

  lootboxen in starwars battlefront 2 en shadow of war zijn wel next level p2w in een full priced game…. ik heb het echt nog nooit zo erg gezien in een full priced game van €60,-…. het wordt niet genoeg bekritiseert voor mij part…. mensen moeten moord en brand schreeuwen na deze nieuwe trend die aan het ontstaan is..

  • bryan

   Gewoon die games niet meer aanschaffen. Je bent echt knetter gek als je daar aan mee gaat doen.

 • bryan

  Mooie marketing stunt van Fortnite.

 • Rick James Sanchez

  In Bird culture, cheating is considered a dick move.

 • MarcelDG88

  7 weken later tafel nog steeds niet gemaakt…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord