Menu Premium
Loading...

De top 3 games waar we naar uitkijken in 2017

08/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het afgelopen jaar hebben we kunnen genieten van titels als Battlefield 1, Overwatch en Dark Souls III. Maar er zijn ook een hoop games uitgesteld naar 2017 en dat is niet zonder reden. Natuurlijk wachten David, Emiel, Karim en Skate met smart op een aantal titels in 2017! Maar welke dat zijn? Dat zie je in deze: De top 3 games waar we naar uitkijken in 2017!

2016 was een jaar met zowel grote toppers als grote tegenvallers. Maar al met al kijken de heren toch terug op een succesvol gamejaar. Helaas zijn er ook een aantal games uitgesteld, zoals South Park: The Fractured But Whole en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Daarbij zijn er ook een hoop games die we dit jaar kunnen verwachten als Yooka-Laylee, Sniper: Ghost Warrior 3 en For Honor. Maar onze heren hebben natuurlijk allemaal hun eigen voorkeur als het gaat om de games van 2017. Daarom hebben zij voor jullie een top 3 gemaakt van games, waar zij in 2017 met smart op wachten!

Ben jij benieuwd welke titels de heren in hun top 3 hebben staan? Of wil jij weten waarom zij met smart op bepaalde titels zitten te wachten? Check dan gauw deze: De top 3 games waar we naar uitkijken in 2017. En laat in de comments weten op welke titels van 2017 jij zit te wachten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch