Menu Premium
Loading...

De uitgestelde games van 2016

22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eind van 2016 begint te naderen. En dat betekent dat er veel games uit hadden moeten komen. Helaas is nog een handje vol van deze games uitgesteld. Skate en JJ nemen door welke games er zijn uitgesteld en wat voor invloed dit gehad heeft op het jaar 2016. Dat zie je allemaal in deze De uitgestelde games van 2016!

Het jaar zat weer vol met grote krenten als Call of Duty: Infinite Warfare, Uncharted 4: A Thief’s End en Overwatch. Maar er waren ook een aantal games die dit jaar tot grote teleurstelling zijn uitgesteld, zoals een Horizon Zero Dawn en South Park: The Fractured But Whole. De vraag is echter hoe dit komt? Is de game nog niet goed genoeg getweaked of is de game gewoon nog niet af? Skate en JJ nemen daarom uitgebreid de tijd om de games die zijn uitgesteld te bespreken en de invloed die het heeft gehad op het gamejaar.

Ben jij benieuwd of er titels tussen zitten die jij graag had willen spelen in 2016? Of wil jij weten welke game het jaar van Skate en JJ had gemaakt? Check dan snel deze De uitgestelde games van 2016, zodat we jou geheugen even kunnen opfrissen en wie weet heb je weer wat om naar uit te kijken in 2017! Laat ons ook weten waar jij naar uit kijkt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch