Menu Premium
Loading...

De totale verkoopgekte rond de SNES Classic Mini

29/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de mini SNES een succes zou worden dat wisten we al sinds de E3. De officiële openbaring rond de E3 plus prijs deed iedereen juichen en toen deze week ook nog eens de 21 games bekend werden gemaakt, werd iedereen helemaal lijp. Een lijpheid die veel redacteuren goed kunnen invoelen. Het is gewoon een tof hebbeding en dus viel het te verwachten dat als de Mini SNES in de preorder zou gaan, dat de mensen de digitale deuren zouden stormlopen.

Blijdschap

Deze week was dat moment aangebroken. Wehkamp (toch niet het eerste kanaal waaraan je bij games denkt) zette de Mini SNES als eerste in de virtuele etalage. Voor een lage prijs ook, 89,99 (waarom weet niemand). En binnen 2!!! uur tijd kregen ze volgens de klantenservice duizenden preorders binnen. Duizenden gamers die hun blijdschap niet op konden. En die deze blijdschap ook onmiddellijk wereldkundig maakten via de social media. Zij hadden een Mini SNES! Toch…

Hoe kan dit?

Niet dus. Vandaag kwam de koude douche toen Wehkamp per mail meldde dat ze niet wisten hoeveel Mini SNES’sen ze zouden krijgen en dat je dus geen garantie had op jouw ieniemini console. En wederom ging men los op de social media. Hoe kan dit? Hoe kan een winkel iets verkopen waarvan ze niet eens weten dat ze het straks ook hebben? Kan Nintendo hier niet iets aan doen? Heeft Nintendo zelf schuld aan deze manie vanwege de eerdere schaarste van de mini NES? Is die schaarste door hen bewust gecreëerd en werkt dat nu tegen hen? En natuurlijk, wat moeten de gamers die een mini SNES willen hebben, nu doen? JJ klom in de telefoon en zocht het uit.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch