Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De top tien grootste open wereld games ooit gemaakt

10/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Open wereld games zijn populairder dan ooit. Steeds meer ontwikkelaars maken games met enorme omgevingen die de speler de ruimte geven om te exploreren en vele avonturen te beleven. Maar groter is niet altijd beter, want wat als er niks te doen valt in deze grote open wereld? Wat heb je er dan aan. Dat is puur kwantiteit over kwaliteit. Een valkuil waar helaas zeer veel developers in donderstralen. JJ zag er wel een werkstukje in. Want wat waren nu de tien grootste open wereld games ooit gemaakt? En welke titel was het grootst? Click op de Play button en je krijgt het antwoord.

Open wereld games: ‘Groot is niet altijd beter’

In dit werkstukje kijkt JJ naar de tien grootste maps uit open world games die ooit gemaakt zijn. Hij legt uit hoe groot ze zijn, en of die omvang ook echt wat met de spelervaring of dat je er eigenlijk helemaal niks aan hebt? Open wereld games zijn een populair type game dat gamers al jarenlang bezighoudt dus het aanbod zal groot zijn. maar er kunnen maar tien titels het grootst zijn. Welke titels zijn dat? JJ gaat het je vertellen.

Zit Assassins Creed: Valhalla in de top 10?

Zitten er in top 10 bekende titels bij als Assassins Creed: Valhalla, The Witcher 3:Wilndhunt en GTA V of vallen die compleet in het niet bij de echte grote jongens? En welk type open wereld game uit zich vooral in mega grote omgevingen? Zijn dat de MMO’s, meer der gewone RPG’s of toch de space sims? Kan JJ daar een duidelijk antwoord op vinden en geven? Zet de video snel aan en check wat JJ in zijn nieuwe werkstukje heeft uitgevonden. Krijg jij het besef dat je van de meeste van dit soort games nog niets een fractie van de totale omgeving hebt verkend.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch