Menu Premium
Loading...

De top tien beste video games aller tijden van Kevin

20/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De allerlaatste top tien beste video games aller tijden is alweer daar! Helaas zul je het na dit item voorlopig even moet doen zonder top tien’s. Tot het einde van 2019 natuurlijk. Kevin van Wonderen mag als laatste zijn lijstje afgaan in de hoop je te overtuigen van zijn top tien beste video games aller tijden. Benieuwd? Check het item!

Een paar games missen de cut

Sorry Skate. Rainbow Six Siege ontbreekt in de top tien van Kevin. De game krijgt echter wel even de aandacht als het gaat over de notable mentions. Games als Oblivian en Skyrim moet ook het onderspit delven voor een betere game in zijn genre (welke dat is zie je natuurlijk in het item). Er is volgens Kevin simpelweg een game in dit genre die een plek in zijn top tien meer verdient. Ook de Sims en Roller Coaster ontbreken in de top tien van Kevin. Desalniettemin verdienen beide games wel een shoutout. En zo zijn er nog zat andere games die de top tien niet hebben gehaald. En daar staan toch wel een paar grote titels tussen. Kijken dus!

Welke games staan er dan wel in de top tien van Kevin?

Dat is natuurlijk de grote vraag van dit item. In de vorige top tien’s was het raden welke game er op het hoogste podium stond misschien niet altijd even moeilijk. Vooral de mensen die de Gamekings-gezichten een beetje kennen, konden wel raden welke game er op de eerste plek stond. Of dit bij Kevin ook zo zal zijn is afwachten. We komen in ieder geval een game tegen die we nog opvallend weinig langs hebben zien komen: Portal 2. Toch door veel mensen gezien als de beste puzzel-game aller tijden. Waar staat deze game in de top tien en welke game staat er op de eerste plek? Dat zie je in dit item!

Welke games had je niet verwacht in de top tien van Kevin? En welke staat er verrassend genoeg wel in? Is er een top tien die het meeste overeenkomt met je eigen top tien beste video games aller tijden? Laat het weten in de comments en geef je mening over deze en alle andere top tien’s die langs zijn gekomen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch