Menu Premium
Loading...

De top tien beste video games aller tijden van Emiel

15/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een top tien! Er zijn, nadat Daan aan het begin van deze week zijn tien beste games aller tijden openbaarde, nog maar drie top tien’s te gaan. Nu is het de beurt aan Emiel, die net zoals elke andere gameking ook daadwerkelijk maar tien games mocht uitkiezen. En ook Emiel begint met een paar games die er niet tussen staan. Lets go!

Geen eenzijdige top tien voor Emiel

Hij had namelijk zijn volledige top tien vol kunnen gooien met games van Mario en Zelda, maar Emiel heeft zich wat dat betreft ingehouden. Onder meer Rogue Legacy en Wario Land (de eerste game die hij 100% heeft uitgespeeld) staan niet op het lijstje. Games waar Emiel bloed, zweet en tranen in heeft gestoken. Deze games worden in zijn top tien echter net verslagen door games als Overwatch en Diddy Kong Racing.

Wie staat er op nummer één?

Maar hoe hoog staan die games en welke games staan er in de top vijf? Die vragen zijn natuurlijik allemaal interessant, maar de grootste vraag is wie er in deze top tien op één staat. Op al deze vragen krijg je in het item zelf uitgebreid antwoord op. We gaan hier dus niet veel zitten spoilen, maar de mensen die Emiel kennen of al een tijdje volgen zullen volgens hem wel weten welke games een grote kans maken. Er zal hoe dan ook een Zelda-game behoorlijk hoog gaan eindigen, net zoals Mario en Metroid. Welke games het zijn, in welke volgorde ze staan en wie de bovenste trede van het podium mag bestijgen is natuurlijk de climax van dit item. Dus gaat dat zien!

Ben je het eens met de top tien van Emiel? Welke games verrassen je? Welke games had je verwacht terug te zien in de top tien van Emiel? Deel het met Emiel en de rest via de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch