Menu Premium
Loading...

De top tien beste video games aller tijden van Daan

13/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan is aan de beurt! Nadat Skate en Boris vorige week hun top tien hebben gedropt, mag Daan nu losgaan. Ook hij moet beginnen met games die hij veel gespeeld heeft maar toch ontbreken in zijn top tien. Daan gaat niet zover als Boris, die een minuut stilte hield, maar deze games worden wel even uitgelicht. Daarna volgt natuurlijk zijn top tien beste video games aller tijden!

Gamemuziek is bij Daan een belangrijke factor

Bij de games die het net niet gehaald hebben staan ook een paar games die beschikken over een goede soundtrack, iets wat Daan belangrijk vindt en meeneemt in zijn beoordeling. Vanzelfsprekend staan er in de top tien een paar games die beschikken over zo’n goede soundtrack. Zo ook bij The Witcher 3, die ook bij Daan zijn opwachting maakt in de top tien. Hij heeft vooral veel aandacht voor The Bloody Baron quest, die al vroeg in de game plaatsvindt. Natuurlijk wordt ook de muziek in de game van CD Projekt Red meegenomen. In bijna elke game die in deze top tien langskomt voegt de muziek wat toe aan de sfeer van de game.

Bioshock maakt zijn opwachting

Ook bij Bioshock was muziek belangrijk. Toch ging het in dit geval vooral om de stijl die de game hanteert. Deze stijl is nagenoeg door niemand geëvenaard. Stijl is naast muziek ook een factor in de beoordeling van Daan. Zo komen ook Borderlands en Destiny langs, die ook heel specifiek hun eigen stijl hebben. We zullen de top tien verder niet helemaal openbaren, maar stijl en muziek zijn dus belangrijk in deze top tien. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je antwoord krijgt op de vraag welke games in de top tien staan. Op deze vraag krijg je in het item natuurlijk antwoord!

Wat vindt je van de top tien van Daan? Welke game hadden jullie wel of niet in de top tien verwacht? Deel het in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch