Menu Premium
Loading...

De top tien beste video games aller tijden van Boris

11/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is aan de beurt! Veel redacteuren hebben hun top tien al getoond. Die van Boris kan dan natuurlijk niet achterblijven. Veel games waar Boris veel tijd in heeft gestoken staan er niet tussen. Dit is voor de afvallers natuurlijk behoorlijk zuur. Daarom begint hij met een minuut stilte aan het item ter ere van de games die de top tien net niet hebben gehaald.

Elite Dangerous haalt het wél!

De game die de schifting net heeft overleeft is Elite Dangerous. De meeste mensen zullen wel weten dat Boris behoorlijk fan is van alles wat buiten de ruimte plaatsvindt. Deze game staat bijvoorbeeld hoger dan Death Rising en Starcraft. Een vergelijkbare game als No Mans Sky haalde de top tien echter niet. Elite Dangerous dus wel.

Wederom plek voor The Witcher 3

De Witcher 3 is al een paar keer langsgekomen en ook in de top tien van Boris ontbreekt de game niet. Weliswaar niet de eerste plek, maar ook bij Boris staat de game in de top vijf. Welke games nog meer in de top tien staan en welke game beslag legt op de eerste plek? Dat zie je natuurlijk in de video.

Battlefield op één bij Boris?! En zo ja welke?

Dat er een Battlefield in de top tien van Boris staat is nagenoeg zeker. Dat deze game behoorlijk hoog zal staan is ook wel een zekerheid. De vraag is alleen of het inderdaad de nummer één is en welke van de Battlefield-games het dan is. Bad Company, Battlefield 3 of toch Battlefield 4? Er zijn een paar strategy games die zouden kunnen verrassen, terwijl ook games als The Last of Us volop meedoen. Voor het antwoord hoef je alleen maar het item te checken.

Wat vind jij van deze top tien? Wat is jouw top tien? In de comments kun je het ons laten weten.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch