Menu Premium
Loading...

De top 10 beste video games aller tijden van Steven

02/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft speciaal voor jou een lijst gemaakt, een mooi lijstje met de beste video games aller tijden. Volgens Steven dan! World of Warcraft, The Witcher en een hoop RPG’S? Hij heeft het geprobeerd het lijstje zo gevarieerd mogelijk gehouden.

Steven doet het met The Witcher

Natuurlijk nestelt The Witcher zich ook in deze top 10, het kan ook niet anders! Maar op welke plek? Dat zie je in deze video. Daarnaast moeten er toch ook Nintendo games in deze lijst van Steven zitten? Hij staat bekend als een groot Mario, Zelda en Nintendo fan. Klik snel op de video om erachter te komen.

Mr World of Warcraft

Als er iemand fan is van World of Warcraft op de redactie dan is het wel Steven. De game mag dus ook niet ontbreken in zijn top 10, of wel? Je ziet het in deze video. Wat denken jullie? Is de game hoog geƫindigd of zelfs op plek 1?

Wat vinden jullie van deze top 10? Zijn jullie het helemaal eens met de top 10 van deze Gameking of vinden jullie het een verschrikkelijke lijst? En is de beste man volgens jullie nog games vergeten die goed bij hem passen? Laat het ons meteen weten in de comments en klets lekker mee met Steven.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch