Menu Premium
Loading...

De top 10 beste video games aller tijden van Skate

06/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben de afgelopen twee weken al een leuke aantal fijne top 10’s op de site gehad. De keuzes van de presentatoren waren soms verrassend en soms ook volledig naar verwachtingen. Mensen kennen onze smaak na jaren Gamekings-video’s kijken best goed. Vandaag is het de beurt aan de top 10 van Skate. Wat gaat hij in zijn persoonlijke top 10 beste games aller tijden zetten? Wordt zijn lijst zwaar ‘Souls Like infested’ of is er ook ruimte voor andere franchises?

Iedereen kent Skate zijn smaak. Toch…

Skate is een van de meeste populaire Gamekings-presentatoren als het gaat om previews en reviews. Altijd eerlijk, altijd serieus en altijd goed geïnformeerd. De voorkeuren van de beste man zijn daarom ook alom bekend onder de community. Skate gaat hard op Souls Like games, houdt van een goede tactische shooter, speelt graag en potje real time strategie en komt voor een goed verhalend avontuur ook altijd zijn bed wel uit. En iedereen weet hoeveel Skate van zijn bed houdt. We denken dan ook dat veel mensen zich wel een goed beeld kunnen vormen van zijn top 10.

Hoeveel Souls Like games komen er in zijn top 10 te staan

Games als Bloodborne, Dark Souls, Rome Total War en Rainbow Six moeten er toch in staan? Dat speelt ie immers voortdurend op zijn stream. The Witcher 3 lijkt me ook een zekerheidje. Was ie laaiend over. God of War moet er toch wel in. Game van het jaar voor hem. Nioh ook. En wat dacht je van Call of Duty 4 Modern Warfare, GTA Vice City en GTA V. En dan is er nog ene game die FallOut 3 heet, een oude PES (speelde hij ooit stuk) en Gears of War (Badkamerartikelen-clan of hoe ze ook heten). Zitten we zo maar boven de tien titels. En dat mag dus niet. Hebben we toch wat spanning in het item weten te bakken.

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch