Menu Premium
Loading...

De top 10 beste video games aller tijden van Koos

23/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

MAN MAN MAN, wat is het toch warm! Met zulke temperaturen kunnen we één ding vaststellen: de zomer is hier! Speciaal voor dit hebben we de Gamekings Zomerweken en daarvoor gaan alle Gamekings hun persoonlijke top 10 games aller tijden bij elkaar schrapen. Koos is de ongelukkige ziel die mag beginnen met deze onmogelijke taak. Benieuwd wat zijn lijst is? Klik dan aan de video en aanschouw zijn persoonlijke top 10!

Een top 10 kan niet alles bevatten

Ondertussen hebben de Gamekings gecombineerd duizenden games gespeeld. En van dat allemaal moeten ze allen een top 10 lijst maken? Onmogelijk voor normale stervelingen zoals jullie. Gelukkig zijn de Gamekings genadeloos en lukt het toch een lijst samen te stellen. Velen games hebben de lijst niet gehaald. Dat wil niet zeggen dat ze niet een plek verdienen, maar keuzes moeten worden gemaakt en daar speelt persoonlijke smaak een grote rol bij. Sommige games verdienen een plek door de goede herinneringen die je eraan hebt of de tijd die je erin hebt gestopt. Het is dan ook geen wetenschap.

Koos gaat terug naar zijn jeugd

Vergeleken met de meeste Gamekings hier op de redactie, is Koos nog een jonkie. Het is dan ook niet gek dat er veel games in zijn lijst zitten, die hij speelde toen hij nog een kind was. Gelukkig had kleine Koos een goede smaak en heeft hij een paar klassiekers gespeeld. Klassiekers die dan terecht een plek krijgen in zijn lijst. Of denken jullie daar anders over? Natuurlijk zijn er ook games die je kan vergeten bij zo een lijst, dus misschien weet jij er nog één die Koos ook aan zijn lijst had willen toevoegen.

Ben je het eens met de lijst van Koos of bevestigt dit jouw vermoeden dat hij geen idee heeft waarover hij het heeft? Laat het weten in de comments en vertel hoe jullie top 10 lijsten eruit zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch