Menu Premium
Loading...

De top 10 beste video games aller tijden van JJ

27/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor nog een lijst met beste games aller tijden! En van niemand minder dan onze eigen hoofdredacteur JJ! Zal FIFA vaak in deze lijst staan? Zitten er genoeg spierballen in zijn top 10? JJ neemt zijn tien favoriete games aller tijden met je door en favoriete games heeft hij! Toch heeft hij de nodige moeite gehad om een mooie lijst beste games aller tijden samen te stellen.

De top 10 van JJ begint met….

Op nummer 10 heeft JJ God of War staan, de laatste editie dan. Hij vond dit een verschrikkelijk succesvolle vernieuwing voor de serie en hij waardeerde het nieuwe in deze game. Kratos en zijn zoon beleefde een episch avontuur waar JJ flink van heeft kunnen genoten. De cutscenes en de actie waren geweldig en JJ spreekt van pure kwaliteit als het om God of War gaat.

Er moest een race game in de top 10

Er moest een race game in de lijst van JJ. Maar welke race game gaat het worden? En op welke plaats? JJ speelt de laatste tijd minder racegames maar een oude game die binnenkort overnieuw wordt uitgebracht geeft JJ warme gevoelens ( en dat komt niet door de 40 graden buiten). Kijk snel de video om erachter te komen welke race game er in de top 10 van JJ is gekomen.

Op welke plek staat FIFA?

Fifa moet natuurlijk ook in de lijst staan van JJ, maar op welke plek? En wat maakt FIFA zo goed voor JJ? Het is natuurlijk ook interessant welke FIFA het in de lijst van JJ heeft weten te halen. Want welk deel is hem nou het meeste bij gebleven?

Ben jij het helemaal eens met de lijst van JJ? Of vind je het een belachelijke lijst? Het is natuurlijk een kwestie van smaak maar dat maakt het niet minder leuk om er in de comments lekker over te discussiëren.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch