Menu Premium
Loading...

De top 10 beste video games aller tijden van Jelle

30/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een top 10 van niemand minder dan Jelle. De singleplayer liefhebber! Hij heeft speciaal voor jullie een hele mooie top 10 gemaakt en in deze top 10 staan zijn beste games aller tijden. Welke game komt er op 1? Staan er multiplayer games in de de lijst? Je kunt het in dit item allemaal bekijken! Pak er een ijskoud biertje bij en wat te snacken en geniet van deze tien games van niemand minder dan onze eigen Jelle! Klik de video snel aan of lees nog even mee.

Van Bioshock tot GTA?

Jelle is natuurlijk een liefhebber van verhalende spellen maar daarnaast houdt hij ook van open wereld games. Je kunt in deze top 10 dus ook de nodige open wereld games verwachten. GTA, Horizon Zero Dawn of toch de wat meer hardcore RPG? Om dat te ontdekken zul je deze video moeten kijken. Het is natuurlijk ook interessant of spellen als Fable en God of War de top 10 van Jelle hebben gehaald, zou het dan toch…? Verder willen we natuurlijk niet te veel verklappen over deze lijst video games. Want daarvoor zul je toch echt de video moeten gaan kijken! Klikkerdeklik! En vergeet niet dat er nog heel veel andere top 10’s aankomen van onder andere niemand minder dan Boris en Skate.

Wat maakt games goed voor Jelle?

Jelle vertelt uitgebreid over zijn top 10 en waarom dit volgens hem de allerbeste titels aller tijden zijn. Zijn jullie het eens met de top 10 van Jelle? Of vindt je het een waardeloze lijst? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen aan Jelle over zijn lijst! Het is ook leuk om je eigen top 10 onder dit item te plaatsen, zodat we deze kunnen vergelijken met de top 10 van Jelle.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch