Menu Premium
Loading...

De toekomst van mobile gaming – De potentie van het platform

18/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ROG Phone is sinds kort uit. Een indrukwekkend en zeer krachtig stukje hardware dat graphics produceert die je normaliter gewend bent van de console en de PC. In de review van de ROG Phone was Koos onlangs dan ook positief over de techniek en de performance. Dit was de beste gaming phone op de markt. Punt.

Zoveel power is nutteloos als er geen speciale games voor gemaakt worden

Koos hij vroeg zich in de review echter ook af voor wie deze telefoon precies was. Superieure techniek is leuk en fijn, maar als je er niks mee kunt, dan heb je er weinig aan. De power van de ROG Phone heeft duidelijk nieuwe games nodig. Games die gebruik maken van de processor kracht. Je gaat immers geen fiks bedrag neertellen om Candy Crush of Clash Royale te spelen. Dat kan ook prima op je ‘oude’ telefoon. JJ nodigde daarom twee ervaren developers van mobiele games uit om met hen te speculeren over de toekomst. Het betreft Yannis Bolman van Little Chicken en Ronnie Nelis van Team 6 Games. Komen er dankzij de komst van deze dedicated gaming phones nu eindelijk ook hoogwaardige games naar onze telefoon? Games die er voor zorgen dat je de telefoon niet meer als tussendoortje ziet, maar echt als een gaming platform gaat beschouwen.

Hoe bereik je de hardcore gamer?

In dit eerste deel van het drieluik praten Yannis en Ronnie over de sterke groei van de markt voor mobiele games, de immense potentie van dit type spellen, de verplichte free to play formule en de mogelijkheden die de nieuwe gaming phones bieden om de de hardcore gamer te gaan bereiken. Want het is duidelijk dat de publishers de mobile market nu ook voor hen willen openen met onlangs aangekondigde games als Command & Conquer Rivals, Diablo Immortal en The Elders Scrolls Blades. Is dit het begin van iets moois?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch