Menu Premium
Loading...

De toekomst van mobile gaming – Wat worden de hardcore mobile games?

27/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ROG Phone is sinds kort uit. Een indrukwekkend en zeer krachtig stukje hardware van Asus dat graphics produceert die je normaliter gewend bent van de console en de PC. In de review van de ROG Phone was Koos onlangs dan ook positief over de techniek en de performance. Dit was de beste gaming phone op de markt. Punt.

Koos hij vroeg zich in de review echter ook af voor wie deze telefoon precies was? Superieure techniek is leuk en fijn, maar als je er niks mee kunt, dan heb je er weinig aan. De power van de ROG Phone heeft duidelijk nieuwe games nodig. Games die gebruik maken van de processor kracht. Je gaat immers geen fiks bedrag neertellen om Candy Crush of Clash Royale te spelen. Dat kan ook prima op je ‘oude’ telefoon. JJ nodigde daarom twee ervaren developers van mobiele games uit om met hen te speculeren over de toekomst. Het betreft Yannis Bolman van Little Chicken en Ronnie Nelis van Team 6 Games. Komen er dankzij de komst van deze dedicated gaming phones nu eindelijk ook hoogwaardige games naar onze telefoon? Games die er voor zorgen dat je de telefoon niet meer als tussendoortje ziet, maar echt als een gaming platform gaat beschouwen.

In het tweede deel van het drieluik discussiĆ«ren Yannis en Ronnie over de mobiele games van de toekomst. Gaan we straks eindelijk echte typische hardcore games zien waardoor gaming phones een geloofwaardig gaming platform wordt? En hoe zien die games er dan uit? Wat gaat de rol van VR en AR zijn? Zit hem hier de doorbraak in? Wat willen ze zelf doen nu de nieuwe telefoons op de markt zijn? Zijn telefoons als de ROG Phone ook voor hen de toekomst of zien ze nog beren op de weg? Je krijgt het antwoord in dit tweede deel van ‘De toekomst van mobile gaming.’

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch