Menu Premium
Loading...

De toekomst van mobile gaming – Het perspectief van de gamers

01/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ROG Phone is sinds kort uit. Een indrukwekkend en zeer krachtig stukje hardware dat graphics produceert die je normaliter gewend bent van de console en de PC. In de review van de ROG Phone was Koos onlangs dan ook positief over de techniek en de performance. Dit was de beste gaming phone op de markt. Punt.

Zoveel power is nutteloos als er geen speciale games voor gemaakt worden

Koos hij vroeg zich in de review echter ook af voor wie deze telefoon precies was. Superieure techniek is leuk en fijn, maar als je er niks mee kunt, dan heb je er weinig aan. De power van de ROG Phone heeft duidelijk nieuwe games nodig. Games die gebruik maken van de processor kracht. Je gaat immers geen fiks bedrag neertellen om Candy Crush of Clash Royale te spelen. Dat kan ook prima op je ‘oude’ telefoon. JJ nodigde voor het derde deel in dit drieluik Koos en Emiel aan tafel uit om de toekomst vanuit het perspectief van gamers te bekijken. Denken zij dat er dankzij de komst van de dedicated gaming phones eindelijk hoogwaardige games naar de mobiele telefoon komen? En hoe zouden die ‘droomspellen’ er dan uit moeten zien?

Is het al tijd voor een echte GTA exclusief voor de mobiel ontworpen?

JJ, Koos en Emiel verschillen in dit item duidelijk van mening. Vooral doordat ze een andere smaak hebben. Aangekondigde games als Command & Conquer Rivals, Diablo Immortal en The Elders Scrolls Blades vallen bijvoorbeeld niet bij iedereen in de smaak. Koos vindt krachtige hardware tof, maar de besturing is vaak gewoon niet optimaal. Gaat dat veranderen? Hoe ziet Emiel dat, die zelf ook games voor de mobiel heeft gemaakt. En komt JJ’s droom van een echte GTA of Cyberpunk puur voor de mobiel ooit uit? Het antwoord op al deze vragen zie je in het derde en laatste deel van het drieluik over de toekomts van mobile gaming.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch