Menu Premium
Loading...

De Titanfall: Frontier’s Edge DLC komt keihard binnen droppen

10/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe downloadable content voor Titanfall is uit en daarom checken Skate en Dennis de nieuwe maps en leggen ze hun mening aan je voor in deze Titanfall: Frontier’s Edge DLC review. Na het uitbrengen van Titanfall in maart 2014 op de Xbox 360, Xbox One en de PC beloofde Electronic Arts een driedelige DLC-serie die geleverd wordt bij de Season Pass. De eerste, Expedition, kwam uit in mei. Nu zijn we beland bij augustus en kunnen we aan de slag met nummer twee: Frontier’s Edge.

Frontier’s Edge bevat drie gloednieuwe maps waar Skate en Dennis natuurlijk stevige meningen over hebben na vele speeluren. Ook nieuw is de zogeheten Black Market. De Black Market is de perfecte plaats om je kaarten te kopen en verkopen, zover je deze kiest te gebruiken uiteraard. Dit alles wordt ondersteund door vele nieuwe features, waaronder een geheel nieuwe, interactieve feature in één van de maps, waarmee je in één klap een groep vijanden aan de andere kant van de kaart kunt vermorzelen. De mappen zijn uiteenlopend van stijl. Zo heb je bijvoorbeeld grauwe mijnen, minder grauwe mijnen en een soort van tropisch paradijs. Aan jou de taak om deze plaatsen onveilig te maken en jouw grootste badass mech te droppen.

Kunnen deze maps Dennis zijn wanende appetijt voor Titanfall doen herrijzen? Of is Titanfall gedoemd tot langzame leegloop na slechts een paar maanden tijd? Skate en Dennis hebben in ieder geval genoeg Titan’s gedropt in de Titanfall: Frontier’s Edge DLC om je het antwoord te geven.

Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Uitgever Electronic Arts
Platform Xbox 360 en Xbox One
Titanfall: Frontier's Edge DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch