Menu Premium
Loading...

De tien meest opvallende Indie games van de E3 2021

17/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een gigantische beurs als de E3 worden altijd heel veel games getoond. En uiteraard is niet alles op die beurs AAA. Er zitten ook kleine, meer of minder obscuren en bijzondere Indie titels tussen. Iets waar onze Indie fanaat Kevin heel blij van wordt. Hij zoekt vaak tussen de berg aan identieke AAA games naar de échte kleine, onopgemerkte parels. En hij heeft er op de E3 2021 een hoop gezien. Uit die selectie rolde een top-10. Een top-10 die Skate en JJ met je gaan bekijken, bespreken en becommentariëren. Omdat Kevin door werk niet zelf naar de studio kon komen, So without further a due: wat waren volgens Kevin de top-10 Indie titels van E3 2021?

Indies @ E3 2021: flink spitten, maar dan heb je ook wat

De complete top-10 gaan we nog niet voor je verklappen. Dit zodat jij in alle rust (nadat je het item hopelijk hebt bekeken) je eigen oordeel kan vellen over de titels. Wat in ieder geval op voorhand al duidelijk is, is dat er tussen het AAA geweld zeker Indie parels te vinden waren. Wie weet redden deze games dit jaar zelf de beurs (een beetje). Skate en JJ checken de top-10 van Kevin en geven hun visie op de lijst. Zit er ook voor deze mannen ook wat tussen, en waarom wel of niet?

Een geheel eigen stijl

Iets waar we Indie games bij Gamekings vaak om prijzen, is het feit dat ze zo’n eigen stijl hebben. De games (zoals een Limbo, My Friend Pedro of een Hades) hebben iets unieks. Een selling point zoals je dat in business termen uitdrukt, maar wat niet minder waar is. Ze brengen een bepaalde creativiteit die bij AAA soms nogal ver te zoeken is. Het klusje van het uit zoeken van al die Indie games hebben we zoals gezegd aan Kevin overgelaten. Aan Skate en JJ de taak om de tien spellen met je te bekijken en te bespreken.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

De lijst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch