Menu Premium
Loading...

De Thrustmaster T300 RS en Logitech G29 Driving Force: zo superieur als de pro’s beweren?

17/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bespreken we uiteraard de nieuwste games en alles wat daaraan gelieerd is. Nerdy als we zijn duiken we ook af en toe de studio in om toffe gear te bespreken. Ditmaal is het aan Koos en Skate de beurt om hun licht te laten schijnen over wat toffe gaming gear. Het aantal racegames dat dit najaar op de planning staat is indrukwekkend te noemen. Fabrikanten van hardware springen hier op in met het uitbrengen van nieuwe steering wheels. Deze ‘stuurtjes’, zoals de wat knullig klinkende Nederlandse benaming luidt, zijn onder puristen van het racegenre immens populair. Check ‘Koos en Skate hun ervaringen in de Logitech T300 RS en G29 Driving Force: zo superieur als de pro’s beweren?

Is de ervaring zo superieur als pro’s beweren?

Zonder al te veel te verklappen: de heren zijn in hun nopjes met hun nieuwe steering wheels. Koos begon zijn quest op zoek naar de ideale race-ervaring met de Thrustmaster T80. Dit is een relatief goedkoop stuurtje waar echte professionals hun neus voor op zullen halen. Koos vond de transitie van controller naar stuurtje tof, maar werd met de Thrustmaster T300 RS pas echt van zijn stoel geblazen. Skate is aan de slag gegaan met een stuurtje van Logitech. het betreft de G29 Driving Force, welke een aardig hoog prijskaartje heeft. Zoals eerder gezegd zijn Skate en Koos te spreken over hun ervaringen. In dit item gaan ze dieper in op de materie.

Hebben jullie thuis een playseat en/of steering wheel staan? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen? Spuug je ook op zij die nog altijd bij een controller zweren als het aankomt op racegames? Vertel ons vooral welk stuurtje jij thuis hebt staan bij je gaming setup. Laat je horen in de comments onder ‘De Logitech T300 RS en G29 Driving Force: zo superieur als de pro’s beweren?’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch