Menu Premium
Loading...

De status van Halo 4 twee maanden na de release

09/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 4 is inmiddels alweer twee maanden een feit. Maar zit de game nog steeds vast getapet in iedereens Xbox, of is iedereen de Master Chief en (de borsten van) Cortana al vergeten? Skate en JJ gaan kijken naar de status van Halo 4 twee maanden na de release.

Dat de Halo serie een grote fanbase heeft, mag wel duidelijk zijn. Er wordt alweer elf jaar Covenant ass geschopt met John-117. Want dat zijn smerige bloedhonden toch Dennis? Ondanks dat is de verkoop met elk deel wat minder geworden. Heeft dit met de enorme hype rond het eerste deel te maken? Of wordt onze trouwe Spartan toch een beetje oud, grijs en gerimpeld?

Daar heeft Halo 4 verandering in gebracht. Deze is namelijk al miljoenen keren over de toonbank gedenderd. En met de talloze downloadable content is er genoeg om jezelf zoet mee te houden. Daar gaan we alleen vanmiddag in een ander item nog verder over door.

Er staat natuurlijk een nieuwe console in de steigers op dit moment en deze zal zeer waarschijnlijk dit jaar aangekondigd worden. Zal Halo ook bij de ‘Xbox 720’ hét vlaggenschip voor Microsoft zijn? En wat kan 343 Industries sowieso doen om de Halo serie in de toekomst fris, vernieuwend en aan de top te houden?

Kortom, hoe staat het er op dit moment voor met Halo 4? Zijn er nog steeds mensen elkaar met veel plezier in de multiplayer aan het afknallen? En wordt er natuurlijk ook goed geknald in de co-op van Spartan Ops? Deze vraag stellen Skate en JJ elkaar om jou op de hoogte te stellen van de status van Halo 4 twee maanden na de release.

De status van Halo 4 twee maanden na de release

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch