Menu Premium
Loading...

De Sims 3: Jaargetijden Review

24/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroeger hebben we allemaal wel eens de Sims gespeeld. Wie dat tegenwoordig nog steeds doet, zal waarschijnlijk blij zijn met de nieuwe uitbreiding: De Sims 3: Jaargetijden. Of Boris en Pascal er ook blij van worden, hoor je in de De Sims 3: Jaargetijden Review.

Ons leven wordt zwaar beïnvloed door het weer. Vandaar dat het niet meer dan logisch is dat de Sims 3 er wat dieper met de Jaargetijden uitbreiding op ingaat. Tijdens elk seizoen in de game kun je met je sim deelnemen aan meerdere activiteiten.

In de lente staan er buiten verschillende kraampjes die bijvoorbeeld ijs verkopen. Ook zijn er dans- en eet wedstrijden, waar je sim in dit seizoen aan kan deelnemen. De zomer biedt een zonnig strand waar je lekker kunt gaan zonnebaden. Je moet echter niet te lang blijven liggen, want anders zul je verbranden. In de herfst heb je een soort Halloween feest. Je kunt dan niet alleen verkleden en een bezoekje brengen aan het spookhuis, je kunt ook lekker pompoenen gaan snijden of appelhappen.

Als dat nog niet genoeg reden is om aan de De Sims 3: Jaargetijden te beginnen, dan word je vast blij van de activiteiten waaraan je kunt deelnemen in de winter. Je kunt in dit seizoen gaan schaatsen en het is zelf mogelijk om je eigen iglo te bouwen.

Boris en Pascal hebben hun innerlijke kind naar boven gehaald voor deze fantastische De Sims 3: Jaargetijden Review. Pascal begint al direct met een vergelijking tussen de Sims 3 en K3, maar uiteindelijk komt de game misschien wel beter uit de verf dan je had verwacht.

Ontwikkelaar: EA Play, The Sims Studio
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC

De Sims 3: Jaargetijden Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch