Menu Premium
Loading...

De razendsnelle ontwikkelingen in de PC gaming industrie

02/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

ASUS staat over het algemeen bekend om kwaliteit. Dit keer hebben ze weer een hoop nieuwe spulletjes uitgebracht en aangekondigd, en hebben we JJ en Kevin de techneut op pad gestuurd om nou eens te gaan kijken wat ASUS zoal voor ons in petto heeft. Wie Gamekings ook maar een klein beetje volgt, weet dat Kevin een van de grootste techneuten op de redactie is. Daarom voelt Kevin zich op de ROG stand helemaal thuis.

Telefoon van ASUS ROG?

Je kent ze ondertussen wel, de bekende mobiele telefoons. Denk hierbij aan de iPhone, Samsung, LG en OnePlus. Maar wat als we je vertellen dat ASUS ROG een telefoon heeft gemaakt? Speciaal gemaakt om te gamen op je telefoon. Wie had ooit gedacht dat je op een klein telefoontje zou kunnen gamen. ASUS ging eens aan de tekentafel zitten om de perfecte gaming telefoon te creëren. natuurlijk heeft RAZER ook al een ‘gaming’ telefoon uitgebracht met een 120hz scherm. ASUS heeft dit keer gekozen voor een 90hz scherm en een amoled HDR scherm wat toch wel prachtig beeld creëert. De telefoon is zelfs krachtig genoeg om Candy Crush op de hoogste instellingen te spelen. Je hebt zelfs de optie om de telefoon op een dock aan te sluiten en een toetsenbord, muis en monitor aan te sluiten. Helaas is er nog geen prijs bekend van de telefoon maar verwacht een pittig prijsje. Voor meer info over deze telefoon, check hun site.

De toekomst van laptops

Laten we het eens hebben over gaming laptops. Al best bekend in de gaming wereld maar vooralsnog een taboe om op te gamen, omdat je bij laptops 9 van de 10 keer niet de hardware kan vervangen. Daarom kiezen mensen steeds vaker voor een desktop PC, maar verliezen daardoor wel weer de mobiliteit die een gaming laptop bijvoorbeeld wel heeft. Met de tijd worden gaming laptops steeds sterker en steeds vaker uitgerust met recente grafische kaarten zoals de 1080 van Nvidia. Maar of gaming laptops nou een toekomst hebben, dat zie je in dit ASUS ROG item vanaf de Gamescom!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch