Menu Premium
Loading...

De Overwatch League

07/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op Gamekings.tv gaan nu ook meer kortere item’s komen. Vandaag gaan Sjaak en JJ het hebben over de Overwatch league.

Overwatch wereldwijd?

Vorig jaar tijdens Blizcon is er aangenodigd dat de Overwatch league er aan zou gaan komen. Over de hele wereld zijn er steden die allemaal hun eigen club krijgen en tegen elkaar gaan strijden in Overwatch. Activision heeft niet voor niets MLG gekocht zegt JJ. Ook zouden ze een hoge persoon van ESPN in huis hebben gehaald, aangezien ze het de hele tijd met echte sports en ESPN vergelijken. Alles moet groter, stadions moeten gevuld worden en opeens moet de hele wereld ermee verbonden zijn. Het klinkt allemaal geweldig, maar is het haalbaar?

De mogelijkheden zijn er wel volgens JJ en Sjaak alleen heeft het tijd nodig. E-sports heeft zeker veel potentie, alleen om al deze dingen tegelijk door te voeren gaat misschien teleurstellingen opleveren als ze niet behaald worden. Het idee dat steden hun eigen teams krijgen is erg vet. Waar het nu nog vooral online op Twitch gebeurd zou het allemaal naar de ‘dagelijkse’ platforms moeten komen.

Overwatch league kom maar op of blazen ze een beetje van een hoge toren af en gaan ze dit niet waarmaken? Laat jullie meningen weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch