Menu Premium
Loading...

De Nintendo Switch Lite: Geniale handheld of uitgeklede Switch?

10/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaaaa! Daar is ie dan eindelijk. De nog niet aangekondigde maar toch al lang verwachtte Nintendo Switch Lite. Voor 200 dollar te krijgen en al vanaf september kunnen we ermee aan de slag. Is dit een geniale handheld of een uitgeklede versie van de originele Switch? Je hoort het allemaal in deze video en dat is puur genieten. Mario en Zelda gaan de handheld weer op!

Je kunt niet met de Switch Lite op je televisie

Je kunt met de Switch Lite niet op je televisie, dat betekent dat het puur een handheld is. Is dit een goed of een slecht iets? JJ en Boris vertellen je er alles over. De prijs is een stuk aantrekkelijker geworden en dat is ook wel logisch, de controllers zijn namelijk ook niet meer los te maken. Is dit dan puur een singleplayer handheld? Terwijl multiplayer juist een van de sterkste punten is van Nintendo? Je zult vooral online aan de slag gaan met de Switch, ook als je naast elkaar zit, maar dan moet wel iedereen een Switch hebben.

Handzamer en in leuke kleurtjes

De Switch Lite is een stuk handzamer en goedkoper dan de originele Switch. Zijn dit belangrijke pluspunten volgens Boris? Samen met JJ verteld hij je er alles over en dat is behoorlijk interessant! Gaan jullie met Zelda, Mario en andere aan de slag op de Switch Lite? Of houden jullie het toch liever bij de originele Switch? Zie je als huidige Switch bezitter reden om deze nieuwe Switch te halen? Of ben je iemand die nog geen Switch heeft en voor deze versie zou gaan? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen over het nieuwe apparaat van Nintendo! Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden dus dat horen we dan ook graag in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch