Menu Premium
Loading...

De Nintendo gem van JJ: de groene GameBoy Color

26/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is deze week niet al te veel zien op Gamekings.tv. Alhoewel hij af en toe best graag The Legend of Zelda: Breath of the Wild op zijn Switch speelt en Mario Kart tot een van zijn favoriete games aller tijden behoort, is hij natuurlijk geen doorgewinterde Nintendo-fan. En deze week is er alleen plaats voor de echte Nintendo-fans. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij geen persoonlijke Nintendo gem heeft.

Een gem, wat bedoelen we daar precies mee? Dat leggen we even uit. Een gem is niet per definitie de beste game ooit gemaakt op een Nintendo device of de beste console of handheld van de Japanners. Een gem is iets (in dit geval van Nintendo) waar een persoonlijk verhaal aan vast zit. Iets waar je een warme band mee hebt of hele fijne herinneringen. Dat kan een game of console zijn, maar net zo goed een tijdschrijft met een handtekening van Miyamoto, een figurine, of het allereerste flutspelletje wat je ooit van je ouders gehad hebt.

JJ trapt deze serie af (Boris, Kevin, Steven, Koos en Emiel volgen later deze week) en komt meteen met een hele aparte gem. Een gem die eigenlijk meer pijnlijke herinneringen oproept dan fijne. En toch was deze groene handheld ooit het meest belangrijke ‘game-bezit’ van deze presentator bij Gamekings. Maar in Los Angeles op een niet nader genoemde gamesbeurs, gebeurde er iets wat zijn wereld even goed op de kop zette. Wil je weten wat? Check dan het eerste item uit een reeks over de Nintendo gem van JJ.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch