Menu Premium
Loading...

De nieuwe DLC van Black Desert Online: Land of the Morning Light

24/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Pearl Abyss. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Pearl Abyss heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Bij Gamekings spelen we actief vier MMO’s. Meer tijd hebben we gewoon niet. Plus, het zijn in onze ogen de beste MMO’s. Het gaat om World of Warcraft (Steven), Final Fantasy (Daan en Koos), Elder Scroll’s Online (Daan) en Black Desert Online (Steven). Zo nu en dan schenken we aandacht aan deze games. In deze video doen we dat met Black Desert Online. Er is namelijk een nieuwe uitbreiding uitgekomen en dat is een ideaal moment om even de draad weer op te pakken. De uitbreiding heet Land of the Morning Light en is sinds vorige week verkrijgbaar voor de PC. De console versie volgt later.

Land of the Morning Light zit vol Koreaanse mythologie

In deze video leggen we kort uit wat voor type MMO Black Desert Online is, waar de DLC over gaat en of je als nieuwkomer op dit moment nog kunt instappen bij de Koreaanse game. Want dat is voor veel gamers wel een probleem. De interesse om mee te doen aan een MMO is er wel, maar men is bang dat men niet meer in het verhaal komt als men niet vanaf het begin meespeelt. Is dat ook bij Black Desert Online het geval? De nieuwe DLC brengt je naar een nieuwe regio die vol zit met authentieke verhalen geënt op de Koreaanse cultuur. De uitbreiding stapt verder af van de reguliere monsters die in de basis game zitten en introduceert acht uitdagende bosses die spelers moeten verslaan aan het einde van elk verhaal.

Probeer zeven dagen lang gratis base game Black Desert Online en DLC uit

Mocht je Black Desert Online en de DLC willen uitproberen dan kan dat zeven dagen lang gratis. Het enige wat je daarvoor moet doen is even op deze link clicked. Daarna kun je meteen aan de slag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch