Menu Premium
Loading...

De MSI GS77 Stealth gaming laptop: Een prijzig monster

02/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam, daar staat ie op de desk. Wederom een monster van een gaming laptop. Hét vlaggenschip van MSI als het gaat om gaming prestaties. En dat mag ook wel als je naar het prijskaartje kijkt. Die is fors. De goedkoopste editie (met 3070 aan boord) kost je ruim 2700 euro, terwijl de duurste editie trekt rustig een dikke 4000 euro uit je portemonnee. Maar dan heb je ook wat. De MSI GS77 Stealth is de opvolger van de ook al vol vette GS76 van 2021. Deze laptop had Tiger Lake-processors aan boord. Het uiterlijk van de GS77 lijkt sterk op de GS66 en heeft wederom een 17,3″-scherm op naar te kijken. Maar het is vooral de inhoud die je redelijk achterover doet slaan. Een Core i9-12900H  en een RTX 3080 Ti moeten er voor zorgen dat je de nieuwste games zo mogelijk in 4K kunt gaan spelen.

GS77 Stealth brengt 4K gaming stapje dichterbij

Huey kreeg deze letterlijk en figuurlijk zware jongen een weekje mee naar huis. De Mac-gebruiker wilde wel eens weten hoe een Windows laptop aanvoelde als hij ging gamen, maar zeker ook werken. Want Huey edit dagelijks video’s. En daarvoor heeft ie een krachtig notebook nodig. Een desktop werkt voor hem niet omdat hij langs klanten moet en vaak op locatie werkt. En dan is een portable PC wel zo handig. Wat was zijn ervaring na een week stoeien met de GS77? Was het too good to be true? Of misschien volkomen overdone voor wat hij zoekt in een laptop? En hoe kijkt hij tegen het prijskaartje aan?

Een Core i9-12900H  processor en RTX 3080 Ti videokaart aan boord

Bij zo’n duur bakbeest is het natuurlijk altijd de vraag voor wie MSI deze laptop maakt? Huey en JJ gaan daar in deze video ook op in. Binnenkort kun je de GS77 ook live in werking zien als we er een live stream mee gaan verzorgen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch