Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De mening van Steven over Dragon’s Dogma 2

03/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na twaalf jaar te hebben gewacht konden we een kleine twee weken terug aan de slag met het vervolg op de RPG-klassieker Dragon’s Dogma. Capcom bleek (gelukkig) toch vertrouwen te hebben in een deel 2. RPG-liefhebbers Daan, Jelle en JJ hebben de game gereviewed en niet alles werd door hen spik en span gevonden. Met name Jelle voelde zich er niet senang bij. En dat kan en mag bij Gamekings. Smaak is een essentieel onderdeel van onze reviews. Een game kan nog zo goed zijn, als het niet je ding is, dan meld je dat. Mensen die ons volgen kennen onze voorkeuren en vinden het juist fijn dat hun eigen smaak ook getoetst wordt in een review. Inmiddels zijn we dus twee weken verder en zijner wat patches over het spel heen gegaan. En omdat veel mensen uit de community vroegen om Steven zijn mening, nodigden we hem uit in de studio. Om te vertellen wat hij vindt van Dragon’s Dogma 2.

Dragon’s Dogma 2: Kon Steven leven met de performance?

Ook in deel twee krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Arisen en een team van Pawns samen te stellen. Pawns die je hard nodig hebt in de koninkrijken vol mysteries, monsters en magie. In dit spel neem je het opnieuw op tegen big ass vijanden en zul je strategisch en geslepen te werk dienen te gaan om ze te kunnen verslaan. Hoe is het Steven allemaal bevallen? Ervaarde hij dezelfde manco’s als Daan, Jelle en JJ of keek hij daar anders tegen aan?

Gaat de game zijn GOTY-lijstje halen?

Het langverwachte vervolg op de cultklassieker biedt meer mogelijkheden voor het aanpassen van jouw personage, kent intelligentere vijanden, heeft de nieuwste technologie op het gebied van physics aan boord en levert een grotere fantasy-wereld om in op te gaan. Daan, Jelle en JJ hadden daar zo hun mening over. Wat is die van Steven? En staat die diametraal tegenover die van Jelle? Of voelt hij bepaalde pijnpunten ook? Je krijgt het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch