Menu Premium
Loading...

De meest opmerkelijke momenten van de E3 2019

16/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het allerlaatste E3 item is hier… JJ moet een traantje wegpinken. We sluiten af met de top 10 van de meest opmerkelijke momenten op de E3.

De afwezigheid van Sony op de E3

Wat was het jammer en opmerkelijk dat Sony er niet bij was op de E3. Geen Death Stranding, geen The Last of Us 2, helemaal niks. De E3 was niet hetzelfde zonder PlayStation en wat hopen we op een terugkeer op de E3 van 2020. De toekomst zal het ons leren. Gaan we gauw iets horen van The Last of Us 2? Wij hopen het wel, want we kunnen niet meer wachten op deze ambitieuze game.

Todd Howard bood zijn excuses aan

Todd biedt zijn excuses aan voor Fallout 76, want wat een matige game is dat toch! Hij deed het wellicht op een verkapte manier, maar hij deed het wel! En dat deed ons stiekem wel goed. Want wat balen we van die game en het had zoveel toffer kunnen worden, toch? Laten we hopen dat Bethesda en Todd weer met hele toffe games gaan komen in de toekomst, en dat hij zijn praatje zo enthousiast doet als Ika Nakamura natuurlijk, want wat hebben we van haar genoten! Was jij ook zo onder de indruk van deze dame?

Gears 5 persmomentje

Er was een persmoment rondom Gears 5, en daar was een journalist met een opmerkelijke vraag. Wie stelt nou weer zo’n vraag! Lekker belangrijk wat de seksuele voorkeur van een personage in de game is! Een opmerkelijk moment, met ook een pittige reactie.

Wat is voor jou het opvallendste moment van de E3 van 2019? Welk moment staat bij jou op 1? Laat het ons weten in de comments en stel ook al je vragen! Dan proberen wij ze zo snel mogelijk te beantwoorden voor je. En niet doorvertellen, maar we gaan nog wel even nagenieten van de E3 op Gamekings hoor.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch