Menu Premium
Loading...

De meest angstaanjagende games

05/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna een week geleden sinds Halloween, maar nu we allemaal nog een beetje in het thema zitten, leek het ons een goed idee om een item te maken over de meest angstaanjagende games. Hier bedoelen we natuurlijk niet alleen horror games, maar ook gewoon games waar je bang van kan worden, vanwege bijvoorbeeld intensiteit. JJ en Steven bespreken hun favorieten als het op dit onderwerp aankomt in dit item: De meest angstaanjagende games!

You hate it or love it: horror games. Niet iedereen kan in het donker op zijn zoldertje zitten en dit soort games spelen. JJ en Steven deden dat uiteraard wel en vertellen over de meest gedenkwaardige momenten uit classics als: Resident Evil en Silent Hill. Maar ook nieuwe horrorgames kunnen goed zijn, zo hebben velen de demo “P.T.” gespeeld en die heeft toch een behoorlijke indruk achtergelaten. Maar als we het over de andere categorie hebben: games die zo intens zijn dat je er bang van werd en klamme handjes kreeg, daar zijn er natuurlijk ook genoeg van. Zo noemt JJ een aantal intense race games en noemt Steven recentere games als Dark Souls III en Bloodborne.

Helaas komen er tegenwoordig toch minder games uit, die innovatief in dit genre zijn en daardoor minder beangstigend zijn. VR kan daar misschien verandering inbrengen… Uiteraard zijn we ook erg nieuwsgierig naar de games waar jullie bang van worden! Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch