Menu Premium
Loading...

De Mafia III launch party

28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis is langs gekomen in de Gamekings studio om jullie alles te vertellen over het door 2K en Media Markt georganiseerde Mafia III launch event! Samen met JJ zal hij jullie vertellen wat voor vette shit jullie kunnen verwachten op 6 oktober! Check dus snel deze uitleg over De Mafia III launch party!

De zaal gaat op 6 oktober om 9 uur ’s avonds open. Je hoeft dus niet buiten in de kou te staan. Bij binnenkomst kun je jouw versie van Mafia III al afrekenen, waarna je op je gemak van de show kan genieten. Je krijgt een nummer dat aangeeft hoeveelste je in de rij bent als de game om middernacht in de verkoop gaat. Ook de Collector’s Edition is te koop, maar wel in beperkte oplage. Ongeacht welke versie je koopt, je krijgt er de steelbook en een poster alvast gratis bij.

Voor de eerste duizend personen die Mafia III kopen is er ook nog wat extra’s. Zij krijgen namelijk een tegoedbon om iets te eten en wat te drinken. Ben je later, dan kun je natuurlijk zelf ook wat te eten of drinken kopen, want daar is aan gedacht.

Verder presenteert Dennis samen met onze eigen Skate de podiumshow voorafgaande aan de lancering van de game. Samen gaan ze uitgebreid in op Mafia III. Dat doen ze niet alleen, want er zijn een aantal bijzondere gasten uitgenodigd die de game al hebben gespeeld, meer weten over de muziek van Mafia III of interessante weetjes hebben over de wereld van de georganiseerde misdaad.

Ben je van plan te komen, geef dat dan aan op deze evenementpagina, want onder de aanmeldingen worden een paar goodie bags verloot om alvast in de stemming te komen!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch