Menu Premium
Loading...

De laatste Brievenmaandag van Dennis

25/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je misschien al hebt gezien en gehoord, verlaat Dennis vanaf vrijdag Gamekings voor een nieuwe baan bij 2K Games. Er is massaal gereageerd in de comments bij het afscheidsinterview en op onze Facebook-pagina. We hebben daarom ook gekozen om in de laatste Brievenmaandag van Dennis ons helemaal te focussen op… Dennis!

Boris en Steven blikken samen met hem nog een beetje terug op de vetste momenten van Dennis bij Gamekings. Dit was natuurlijk ook allemaal te zien in het interview met Dennis, maar sommige momenten waren nog niet voorbij gekomen. Ook bespreken ze nog even de DDoS aanvallen op PlayStation Network en Xbox Live, mist Dennis de komende tijd alle vette games die voorbij gaan komen en wordt de witte PlayStation 4 bundel samen met Destiny nog even besproken. Volgens de mannen zou er met deze bundel namelijk flink gestunt worden. Dus voor de mensen die nog een witte PlayStation 4 willen halen in combinatie met Destiny, check deze Brievenmaandag even.

Uiteindelijk draait het allemaal om Dennis deze Brievenmaandag, die zijn laatste week bij Gamekings ingaat. We nemen zo langzaam afscheid van ons Dennis. Check gauw deze Brievenmaandag!

Al je vragen voor Brievenmaandag kun je kwijt bij redactie@gamekings.tv, bij de post op onze Facebook-pagina en via Twitter met #Brievenmaandag.
De laatste Brievenmaandag van Dennis

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch