Menu Premium
Loading...

!@#$% over de Diablo Immortal ‘blunder’ en het preutse Ubisoft

06/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vanaf deze week een nieuwe rubriek, gebaseerd op een oude rubriek, te weten De Kwestie. En het heet !@#$%. Hoe je dat uitspreekt, mag je helemaal zelf weten. Uitgaande van het feit dat het een krachtterm is die Boris en JJ op de redactie vaak uiten als ze van bepaalde verhalen en ontwikkelingen in de industrie horen. Krachttermen uit onvrede en woede of juist krachttermen uit vreugde omdat iets gewoon !@#$% vet is.

De Kwestie heet voortaan !@#$% en bevat meerdere onderwerpen

De nieuwe rubriek is mede ontstaan dankzij opmerkingen vanuit de community. De Kwestie is altijd een van de meest populaire items op Gamekings.tv geweest. Uitgesproken meningen over de zakelijke kant van de industrie, daar keken veel mensen graag naar. Items als De Kwestie zag je nu eenmaal weinig op het web. Probleem werd wel dat De Kwestie steeds ging over één groot onderwerp. En daardoor vielen we meer en meer in herhaling. De hoogste tijd voor een aanpassing dus. !@#$% behandelt elke week een aantal zakelijke topics uit het nieuws. En dat doen JJ en Boris zoals je dat van hen gewend bent: geen blad voor de mond en met het been er gestrekt in. Maar wel op basis van argumenten.

In de eerste editie is het al meteen prijs. Want wat bezielde Blizzard om Diablo Immortal op Blizzcon aan te kondigen en vervolgens verbaasd te zijn over de backlash? En wat dacht Bandai Namco toen ze het zelf creëren van characters in Soul Calibur 6 helemaal vrij stelden? En waarom denkt Ubisoft dat het tof is voor hun hardcore fans om de game esthetisch aan te passen omdat het nu ook in Azie te koop moet zijn? Drie mooie cases waar de twee vol op los kunnen gaan. Doe na afloop van !@#$% vooral mee met de discussie in de comments, maar gebruik argumenten. En je weet het, de waarheid bestaat niet, het zijn slechts meningen!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch