Menu Premium
Loading...

De Kwestie: Problemen van de next-gen

19/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Online gamen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden, maar toch treden er steeds vaker problemen op met de servers. Zelfs games die zwaar leunen op singleplayer, zoals NBA 2K15 zijn onspeelbaar door gebrekkige servers. JJ en Boris vinden dit een verontrustende ontwikkeling en vertellen je alles over dit probleem en nog veel meer in deze ‘De Kwestie: Problemen van de next-gen’.

Het komt steeds vaker voor, multiplayer games die onspeelbaar zijn op de release. Kijk naar Battlefield 4, FIFA 15, maar ook DriveClub en NBA 2K15. Sinds de release hebben de next-gen consoles met nog veel meer problemen te maken. Wat dacht je van het vele uitstel van triple-A games en resoluties die naar beneden worden bijgesteld, zoals bij Assassin’s Creed Unity. Vandaag bespreken Boris en JJ al deze problemen, vertellen ze je waar ze vandaan komen en hoe dit in de toekomst beter gaat worden.

Ook gaan de heren dieper in op de grote beloftes die ontwikkelaars maken en deze vervolgens niet waar weten te maken. Zo wordt er nu al beloofd dat Battlefield Hardline zonder problemen speelbaar zal zijn op de dag van de release. Hoe Boris en JJ hierover denken, zie je in deze ‘De Kwestie: Problemen van de next-gen’.
De Kwestie: Problemen van de next-gen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch