Menu Premium
Loading...

De Kwestie over Sony en Microsoft

03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen weken zaten vol met nieuws over Sony en Microsoft; hun nieuwe consoles, DRM, altijd online en ga zo maar door. Nu de grootste storm is gaan liggen en de rust een beetje is teruggekeerd, is het tijd om alle punten rondom deze console-war eens op een rijtje te zetten. Dat doen Boris en JJ voor je in ‘De Kwestie over Sony en Microsoft’.

Dat de Xbox One een niet al te goede start heeft gemaakt, zal bij iedereen inmiddels bekend zijn. Dat Sony daar, vooral tijdens hun persconferentie op de afgelopen E3, flink gebruik van heeft gemaakt, was ook niet te missen. Maar hoe heeft zo’n groot bedrijf als Microsoft zulke grote fouten kunnen maken wat betreft de communicatie naar de buitenwereld toe? Dat is de vraag die nog steeds onbeantwoord blijft, maar JJ en Boris doen hun best deze voor je te beantwoorden.

Na het vertrek van Don Mattrick bij Microsoft afgelopen week laaien de geruchten rondom Microsoft’s communicatie nogmaals op. Mattrick vertrekt naar eigen zeggen op eigen initiatief naar Zynga, een ontwikkelaar van onder andere verschillende Facebookgames als FarmVille en CityVille. Maar wil hij echt zelf weg, of hebben bepaalde uitspraken rondom de Xbox One hem hierbij een stukje op weg geholpen?

En dan is er natuurlijk Sony die op veel verschillende fronten hetzelfde beleid voert als Microsoft, maar haar communicatie een stuk slimmer aanpakt. Was het van tevoren al hun bedoeling de prijs van de PlayStation 4 te noemen op de E3? Of bracht Microsoft ze op dit idee? Het antwoord op deze en vele andere vragen, krijg je te horen van Boris en JJ in ‘De Kwestie over Sony en Microsoft’.

De Kwestie over Sony en Microsoft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch