Menu Premium
Loading...

De Kwestie over PlayStation Vita

01/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wellicht heb je de persconferentie van Sony op dinsdag gezien en daar is met geen woord gerept over de PlayStation Vita. Hiermee kun je bijna met zekerheid zeggen dat de PlayStation Vita dood is verklaard door Sony.

Het is niet vreemd om te zeggen dat de PlayStation Vita vandaag de dag een schim is van wat het had moeten zijn. Boris en JJ zijn het in deze De Kwestie dan ook volledig met elkaar eens. De PS Vita is nooit een geslaagd project geweest en dat heeft meerdere redenen.┬áDat er geen opvolger van de PSP en PS Vita zou komen werd enige tijd geleden al duidelijk, maar we kunnen nu ook wel stellen dat de PS Vita volledig gestorven is. Sony heeft vorige week bijvoorbeeld bekendgemaakt dat het is gestopt met first-party support voor de PlayStation Vita, wat betekent dat er door Sony en zijn studio’s geen games meer ontwikkeld worden voor het platform.

Boris en JJ zullen samen eens even duidelijk vertellen waarom het mis is gegaan en wat Sony wellicht beter had kunnen doen. Check dit item en laat ons weten in de comments hoe jij over deze kwestie denkt.

De Kwestie over PlayStation Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch