Menu Premium
Loading...

De Kwestie over het najaar uitstel

18/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dé trend van 2015 is het uitstellen van games. De vraag is of we dit najaar nog wel iets te spelen hebben op onze gameconsoles. Boris en JJ bekijken per platform wat er uit komt en waar het aan ligt dat de games verplaatst zijn naar 2016. Je ziet het in deze De Kwestie over het najaar uitstel.

Nintendo heeft met het uitstellen van The Legend of Zelda een gat laten vallen in de najaars line up die ze hadden. Komt het omdat Nintendo een nieuwe console aan het maken is of heeft het een andere reden? We kunnen er toch niet vanuit gaan dat de Nintendo Wii U nu al afgeschreven is.

Sony is zijn exclusives voor 2015 kwijt door het uitstellen van Uncharted 4. De game waar iedereen met een playstation 4 op zit te wachten komt nu pas in 2016 naar de console. De mogelijkheid bestaat dat Sony toch een titel in plant in het najaar. We hopen daar natuurlijk meer van te zien tijdens de E3.

Dan is er nog Microsoft die de beste papieren voor het najaar lijkt te hebben. Met Halo 5: Guardians en misschien een nieuwe Forza kunnen Xbox One gebruikers wel los met exclusives eind 2015.

Is 2015 volgens jou een verloren jaar op game gebied? Welke games moeten volgens jou toch in 2015 komen? Laat het ons weten in de comments!

De Kwestie over het najaar uitstel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch