Menu Premium
Loading...

De Kwestie over het grote Gamekings onderzoek

17/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zo ver. Het grote Gamekings onderzoek is geweest. Na de nodige analyses en hevige discussies is het de hoogte tijd om jullie de resultaten te laten zien van dit onderzoek. Er zijn veel mensen geweest die hebben meegedaan en daar zijn we jullie ook heel dankbaar voor. Voor niets gaat de zon op en daarom krijgen enkele van de mensen die hebben meegedaan een cadeau. En geen kleintje ook niet. Er zullen namelijk wat Gamekings caps worden verloot. Ben je benieuwd naar de resultaten? Check dan snel de kwestie over het grote Gamekings onderzoek.

Er zijn een flinke partij vragen om je oren geschoten en mensen die hebben meegedaan aan het onderzoek zullen zich dat nog wel herinneren. Alles willen we weten, zolang het over games gaat natuurlijk. En dat alles doen we om Gamekings leuker te maken voor jou. Welke games vielen tegen, wat waren de pareltje van het afgelopen jaar? Waar kijk je het meeste naar uit en wat is je favoriete console? Dat is nog maar een kleine greep uit het vragenvuur. Boris en JJ zijn er voor gaan zitten na een urenlange analyse om je alles te kunnen onthullen. Ze nemen hier uiteraard alle tijd voor, want jouw mening telt. Zo zijn er heel wat verrassende resultaten uitgekomen.

Benieuwd wat deze verrassende resultaten zijn? Check dan wat de kijkers hebben gekozen tot de beste game, toppunt van het komende jaar en nog veel meer vragen. Kortom, mis het niet en check snel de de kwestie over het grote Gamekings onderzoek.

De kwestie over het grote Gamekings onderzoek

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch