Menu Premium
Loading...

De kwestie over het faillissement van THQ

24/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord. THQ is niet meer. Het eens zo grote THQ is failliet verklaard en heeft zijn studio’s en franchises moeten veilen. Dit is aan de ene kant goed nieuws, want we behouden onze waardevolle IP’s. Tegelijkertijd zijn we een grote developer kwijt geraakt. In deze trieste tijden besteden we een moment aan de verloren developer in de kwestie over het faillissement van THQ

Het zat er al een tijdje aan te komen. Toch bleef iedereen hopen op verbetering. Dit is uiteindelijk niet gelukt, met als resultaat de veiling van, voor velen van ons, goede herinneringen aan wrede games. Maar we moeten natuurlijk niet alleen aan onszelf denken. Voor de werknemers van THQ komt het natuurlijk nog veel harder aan. Daarnaast zijn de meeste franchises en IP’s overgenomen door andere developers. Dit kan een positieve stimulering zijn voor de games zelf. Tegelijkertijd kan het ook een manier zijn om snel wat geld te verdienen en de games een pijnlijke dood in de vergetelheid te bezorgen. Gelukkig is dat stof voor later. Voor nu is het belangrijk in de kwestie over THQ vooral wat dieper te kijken naar de levensloop van THQ en een diepere kijk op de informatie die naar buiten is gekomen.

Keek jij reikhalzend uit naar een paar vette games die er aan zaten te komen onder het bewind van THQ en vraag jij je af wat daar mee gebeurt? Heb je goede herinneringen aan THQ games van vroegah, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de gang van zaken rondom onze ooit zo gewilde speelgoed makers? Dan mag je zeker niet vergeten de kwestie over THQ te checken!

De kwestie over THQ

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch