Menu Premium
Loading...

De Kwestie over free-to-play games

15/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zondag en dat betekent dat het tijd is voor een gloednieuwe De Kwestie! Deze keer hebben Boris en JJ het over free-to-play games en hun meningen over deze games binnen de game-industrie. Zijn Boris en JJ het eens over free-to-play games of zijn de meningen toch verdeeld? Check dit en meer in De Kwestie over free-to-play games.

Free-to-play games zijn de afgelopen jaren gigantisch gegroeid. Je hebt natuurlijk games als Candy Crush en Angry Birds voor op je mobiele telefoon, maar je hebt ook games als bijvoorbeeld League of Legends en Hearthstone: Heroes of Warcraft.¬†Door sommigen mensen worden free-to-play games bezongen en gelauwerd als de redding van de game industrie. Boris z’n mening is echter anders over dit onderwerp, volgens hem is het juist de dood van de game-industrie. Ook JJ heeft zijn woordje klaar over de free-to-play games. Is hij het eens met Boris of denkt hij er toch heel anders over? Je ziet het in deze De Kwestie over free-to-play games.

Wat vind jij van free-to-play games? Deel je de mening van Boris? Of die van JJ misschien? Laat het achter in de comments nadat je deze De Kwestie hebt gezien over free-to-play games.

De Kwestie over Free-to-play games

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch