Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de uitslag van het grote Gamekings onderzoek

08/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, daar is hij dan eindelijk! De stemmen zijn geteld, de uitslagen zijn binnen en Boris en JJ nemen plaats in de studio om met jou door alle verzamelde data heen te gaan. Net als iedere voorgaande keer dat we jullie vragen onze enquête in te vullen, komen er weer verrassende dingen naar voren. Ben jij net zo benieuwd als JJ en Boris? Check dan nu deze “De Kwestie over de uitslag van het grote Gamekings onderzoek”.

Het is geweldig om te zien dat er ieder jaar meer en meer van jullie even de tijd nemen om ons te helpen bij het verbeteren van Gamekings.tv en Boris is dan ook ontzettend dankbaar richting jullie, de trouwe kijkers. Vragen die we stelden gingen vooral over de games die je speelt, wat je favoriete console is en bij welke winkel jij je games haalt.

Indie-games zijn natuurlijk onwijs opkomend en we waren benieuwd hoe jullie daar tegenaan kijken. De vraag is natuurlijk of jij ook graag indie-games speelt of steevast alleen AAA-titels koopt. Boris en JJ hebben er na de diepe analyses en langdurige discussies achter de schermen in ieder geval ook genoeg over te melden.

Zoals altijd telt ook jouw mening ontzettend mee in de resultaten en de conclusies die Boris en JJ hebben kunnen trekken door jouw inzet en deelname zijn verrassend, leuk én interessant. Laat vooral ook weten of jij het eens bent met de uitslag en wat jouw verwachtingen waren, maar check eerst razendsnel deze De Kwestie!

De Kwestie over de uitslag van het grote Gamekings onderzoek

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch