Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de uitslag van het grote Gamekings Onderzoek 2014

16/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De enquête is ook dit jaar massaal ingevuld, dus hier is dan eindelijk De Kwestie over de uitslag van het grote Gamekings Onderzoek 2014! Boris en JJ hebben flink wat tijd gestoken in het uitpluizen van jouw antwoorden en hebben daar ook een aantal conclusies uit getrokken. In deze De Kwestie nemen ze dan ook uitgebreid de tijd om de resultaten met jou te delen.

Zonder onze trouwe kijkers is Gamekings natuurlijk niets, dus is het fantastisch om te zien dat zoveel van jullie de tijd hebben genomen om al onze vragen te beantwoorden. De lijst ging dit jaar naast hardware en games ook over dingen als Firstlook, eSports en streaming. Uit jullie antwoorden over deze onderwerpen zijn ook een aantal interessante zaken naar voren gekomen.

Dit jaar waren er namelijk een aantal trends waar te nemen op het gebied van hardware en werden we verrast door een aantal flinke verschuivingen. Naast vragen over hardware waren er natuurlijk ook genoeg meningen over de games van het afgelopen jaar waardoor Boris en JJ een top 7 samen stellen van de populairste game van 2013 volgens jullie. Natuurlijk komen niet alleen de juweeltjes langs, maar ook de slechtste en meest teleurstellende games komen aan bod.

Zoals ieder jaar hebben Boris en JJ genoeg te bespreken over de uitkomsten van de enquête en ze staan dan ook te springen om hun bevindingen te spuien. Ben je benieuwd naar de uitslagen van het onderzoek? Wacht dan niet langer en kijk dan nu naar de uitslag van het grote Gamekings Onderzoek in De Kwestie!

De Kwestie over de uitslag van het grote Gamekings Onderzoek 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch