Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de terugloop van game verkopen

27/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we alle cijfertjes bij elkaar gelegd hebben, moeten Boris en JJ de verkoopcijfers van de nieuwste games bespreken. Games zijn namelijk helemaal niet zo goed verkocht als gehoopt, maar hoe dat nu komt? Dat zie je in De Kwestie over de terugloop van game verkopen!

In de afgelopen maanden zijn er veel nieuwe games uitgekomen. Noem een Battlefield 1, Dishonored 2, Call of Duty: Infinite Warfare, Mafia III, Titanfall 2 en natuurlijk Watch Dogs 2! De markt ligt tegenwoordig onder vuur, want met zoveel games die er uitgekomen zijn en een beperkte portemonnee, wordt het toch kiezen. Ook zitten de release data zo dicht op elkaar dat het voor de consument niet makkelijker wordt gemaakt. Niet zo gek dus dat de verkoopcijfers een beetje tegenvallen, maar zou er niet een achterliggende oorzaak aan hangen? Dat hebben Boris en JJ dus uitgebreid voor je uitgezocht en bespreken dit dan ook intensief!

Ben jij benieuwd naar wat volgens Boris en JJ de oorzaak is van de terugloop van game verkopen? Of ben je gewoon benieuwd naar de mening van de heren? Check De Kwestie over de terugloop van game verkopen! En laat ons natuurlijk even weten of jij de nieuwste games hebt gehaald of dat je nog even wacht op goeie kortingen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch