Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de speelduur van games

01/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week hebben onze Boris en JJ het in De Kwestie over de speelduur van games. Een discussie die sinds de release van The Order: 1886 extra aandacht krijgt. Zijn de lineaire singleplayer games die gereleased worden te kort? The Order: 1886 is namelijk niet de enige lineaire game die weinig speeltijd bevat. Zo zijn er wel vaker games uitgekomen die alleen een singeplayer mode hadden, maar die lang niet zo hevig onder vuur werden genomen als The Order: 1886, dus waarom wordt er zoveel kritiek losgelaten op The Order: 1886?

Het belangrijkste is dat de uitgever een duidelijk beeld schept van wat de game nou daadwerkelijk is. En dat blijkt bij The Order: 1886 een geval apart. Zo werd de game in eerste instantie bestempelt als een third-person action shooter, maar dat bleek bij de release niet helemaal zo te zijn. Hoe komt het dat deze games maar een aantal uren speeltijd bevatten? Ligt het aan de ontwikkelaar? Skate en JJ hebben het hier in de The Order: 1886 review al over gehad, en samen met Boris diept JJ deze kwestie nog dieper uit.

Ben jij nieuwsgierig naar de mening van Boris en JJ? Wil je antwoord op alle bovenstaande vragen? Kijk dan snel deze De Kwestie over de speelduur van games. En laat vooral ook je eigen mening achter in de comments!
De Kwestie over het aantal speeluren in games

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch