Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de Sony E3 2017 Persconferentie

25/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het al zeker een week over de persconferenties op de E3 2017. Waar we eerder al Microsoft’s persconferentie ontleedden, is nu Sony aan de beurt. Het befaamde De Kwestie-duo Boris en JJ hebben Sony’s show nog een keer bekeken en lopen alles nog eens uitgebreid na in deze De Kwestie over de Sony E3 2017 Persconferentie!

Is dit wel wat we willen?

Inmiddels is het vrij duidelijk: de persconferenties op de E3 2017 waren dit jaar niet denderend. Met uitzondering van Ubisoft en Nintendo waren de persconferenties veredelde trailer showtjes. Het lijkt er hoe dan ook op dat we het aan onszelf te danken hebben. Waar we dit jaar hoopten op meer beelden en minder gelul, blijkt dat deze opzet ook niet helemaal lekker werkt. Het leek allemaal mooi te beginnen; de sfeervolle live muziek die hoorde bij de presentatie van Uncharted: The Lost Legacy. Vervolgens kwam Shawn Layden het podium op en volgde een shitload aan trailers. Is dit wel wat we willen?

Vette games…maar niet in 2017

Toch kwam Sony wel met toptitels op de proppen. Denk aan God of War, Days Gone en Spider Man. Allemaal games waar PS4-eigenaren reikhalzend naar uitkijken, maar raad eens? Die komen niet dit jaar uit. In plaats daarvan zullen dit najaar ‘alleen’ GT Sport en Uncharted: The Lost Legacy uitkomen. Het is dan weliswaar niet het jaar dat Sony met de persconferentie niet z’n uiterste best hoeft te doen, maar de meeste gamers hadden nog minstens op een trailer gehoopt van The Last of Us 2.

Wat vond jij inhoudelijk gezien van Sony’s persconferentie? Bevalt deze opzet jou wel, of zie je toch liever een ontwikkelaar op het podium iets over een game vertellen? Check in ieder geval deze De Kwestie over de Sony E3 2017 Persconferentie en laat in de comments weten wat jij ervan vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch