Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de prijsbepaling van games op Steam

16/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een belangrijke kwestie vandaag, want wie weet gaan er binnenkort heel veel dingen veranderen in de game-industrie. Boris en JJ bespreken in deze kwestie de plannen van Valve en welke gevolgen deze kunnen hebben. Niet al te lang geleden dropte Valve een bommetje met het nieuws dat zij in de toekomst uitgevers en ontwikkelaars de kans willen geven om zelf de prijs van hun games te bepalen. Hoe zal dat uitpakken? Boris en JJ bespreken deze nieuwe plannen van Valve in ‘De Kwestie over de prijsbepaling van games op Steam’.

Niet geheel onbelangrijk zijn de uitspraken van Valve over nieuwe ideeën rondom de prijswaarde van games. Wat zal dit betekenen voor de indie-ontwikkelaars? Hoe reageert de rest van de game-industrie hierop? Hoeveel moet jij als gamer binnenkort betalen voor een game? En wat is überhaupt de reden dat Valve dit doet? Allemaal vragen die de mannen zich uiteraard zelf ook stellen. Daarom praten ze uitgebreid over wat zij van dit idee vinden en hoe dit plan zal uitpakken. Daarbij kan uiteraard mede-oprichter van Valve Gabe Newell niet achterwege blijven.

Wat voor toekomst zien de mannen in dit nieuwe idee van Valve? En hoe wordt de waarde van een game bepaald? In deze belangrijke kwestie komen de voor- en nadelen aan bod. Wil jij weten welke veranderingen in de gamewereld binnenkort voor de deur staan? Laat ons weten wat jij van de nieuwe plannen vindt en welke impact jij denkt dat de nieuwe plannen hebben. Check dus snel ‘De Kwestie over de prijsbepaling van games op Steam!’.

De Kwestie over de prijsbepaling van games op Steam

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch