Menu Premium
Loading...

De kwestie over de PlayStation 4

27/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week woensdag is hij aangekondigd, we hebben alle informatie even kunnen laten bezinken en nu bespreken Boris en JJ alles over de nieuwe PlayStation console in ‘De kwestie over de PlayStation 4’.

Op de Sony persconferentie heeft iedereen kennis gemaakt met de PlayStation 4. Al de hele week vlogen de nieuwtjes en geruchten ons om de oren. Boris en JJ hebben alles grondig doorgenomen en op een rijtje gezet zodat zij al het belangrijke over de PlayStation 4 eruit hebben kunnen filteren. We hebben natuurlijk de nieuwe DualShock 4 controller te zien gekregen en daarnaast hebben we veel gehoord over de inhoud en mogelijkheden van de PlayStation 4. De console zelf is nog een raadsel, maar was dit een goede zet van Sony? Ook zijn er een aantal games laten zien, we zijn echter alleen niet bedolven onder de next-gen software. Was dit wel voldoende en wat kunnen we nog verwachten van Sony op de E3?

Boris en JJ hebben al het nieuws gevolgd en Boris is uiteraard op de persconferentie zelf geweest. Zij hebben daardoor een duidelijke mening over wat er wel en niet goed ging op de Sony persconferentie. Daarnaast laten ze weten wat zij zelf denken dat er nu moet gebeuren om de PlayStation 4 een succes te maken.

Wat vind jij tot nu toe van de PlayStation 4 en alles eromheen? Ben je onder de indruk en ga je hem zeker halen of denk je dat Sony het beter had kunnen aanpakken? Laat het weten in de comments. Wat Boris en JJ van dit alles vinden, zie je in ‘De kwestie over de PlayStation 4’.

De kwestie over de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch